2012. július 22., vasárnap

Elfogytak projekt 1. (Kigyógyulás kezdete...)

Már máskor is meséltem arról, hogy mennyire limitált függő vagyok. Ez sajnos nem merül ki abban, hogy limitált dolgokat vásárolok, hanem hatalmas hibám, hogy utána képtelen vagyok őket elhasználni, képtelen vagyok tőlük megválni, pontosan azért, mert ha elhasználom, nem lesz többet, hiszen limitált volt.

Elhatároztam, hogy változatok ezen, és előveszem a szekrényben, polcon, fiókban és mindenhol eltárolt termékeimet.

Először ezeket a termékeket sikerült felélnem...


Legdurvább jelenség nálam a különböző illatú tusfürdők és samponok felhalmozása. Rengeteget sikerült elraktároznom, vagy 20 féle sorakozik ezekből a polcokon. Nem csoda, hogy nincs helye annak, amit viszont tényleg el kéne tárolnom... Ráadásul mi értelme van megvenni valamit, amit utána nem élvezek ki?

A banános és epres Avon naturals tusfürdő nagyon finom illatú volt, külön-külön és keverve is használtam. Nem tudom más művel e ilyet a tusfürdőivel, hogy új illatokat kever ki belőle, de én még erre is képes vagyok :) Nem venném újra, de nem azért mert rossz volt, hanem mert van még egy csomó másik.

Az Oriflame-es Hair and body wash az utazásaim kedvenc darabja volt, hiszen nem kell különböző termékeket magunkkal cipelni. Persze nem is olyan tökéletes a végeredmény (gondolok itt a hajamra), de pár napos utazásra, vagy fesztiválra tökéletes. Újravenném, de mivel limitált volt, ha szükség lesz egy ilyen komplex termékre veszek valami kisebb kiszerelésűt. 

Az Elséve töredezés elleni szórófejes kifésülő balzsamot is nagyon szerettem, de azért használtam el lassan, mert mindig csúszóssá vált tőle a padló. Amikor befújtam vele a hajamat, a maradék leszállt a padlóra,   és iszonyúan csúszóssá vált. Bevallom egyszer el is vágódtam rajta. Ilyenek csak velem történnek? Egyenlőre nem venném újra, valami padlókímélőbb megoldást fogok keresni.

A Neutrogena 3 in 1 daily cleansing lotion lemosó tonik kifejezetten pattanásos bőrre való. Nagyon szerettem. Kellemes illata van és összehúzza a pórusokat. Biztos, hogy újra fogom vásárolni később, de előbb szétnézek, hogy van e a "raktáromon" valamilyen tonik, mert előbb azt szeretném elhasználni.

Az Yves Rocher sminklemosó elment... Nem vásárolnám újra egyenlőre, mert van ennél jobb, ilyen áron.

Nem tudom, hogy van e még olyan lány aki hasonló cipőben jár, de úgy gondolom, hogy van... Ha már megveszünk valamit, akkor használjuk is el, illetve ruha esetében hordjuk is. Ne vegyünk SOHA olyan, amire nincs szükségünk!

2 megjegyzés:

  1. Én is régen kis gyűjtögető voltam, de már jó ideje amit megveszek el is használom elvet követem :) . Így nincs 6 ezer tusfürdőm, meg testápolóm, meg arclemosóm:D .

    VálaszTörlés
  2. Hogyan sikerült kigyógyulni? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...