2011. december 6., kedd

Sigma Cities Tokyo

Megérkezett a Sigma rendelésem, végre nekem is vannak Sigma ecseteim!


Megrendeltem a régi Sigma travel kit-et, amihez ajándékba kaptam egy F50-es duo fibre ecsetet, összesen 39$-ba került.

Illetve megrendeltem a limitált The Cities kollekció Tokyo nevű tagját is, ami 59$-ba került.


Illetve rendeltem négy különálló ecsetet is, hogy teljes legyen a készletem: E20, E70, E50, E25, ezek összesen 38$-ba kerültek.


Plusz rendelésem mellé megkaptam az utazó méretű E25-ös ecsetet is ajándékba.


A szállítás ingyenes volt, így összesen 136 dollárt fizettem, és ezért cserébe kaptam egy teljes, 20 ecsetből álló Sigma készletet, amiben minden olyan ecset megtalálható, amire szükségem van. Darabja 6,8 dollárra jön ki, ami nem rossz ár értük, főleg, hogyha azt nézzük, hogy milyen jó minőségűek. Nem is beszélve arról, hogy a két ecsettartót még bele se számoltam...

Ha meg szerettem volna venni az összes létező Sigma ecsetet, azaz a Sigma Complete Kit-et és a Sigma Premium Professional Kit-et, az legalább 228 $ -ba került volna, hogyha az egyiket ecsettaróval, a másikat anélkül veszem meg. Tudom jól, hogy vannak olyan ecsetek, amikhez így nem jutottam hozzá, de azokra nincs is szükségem, ezek teljesen lefedik az igényeimet.
Tudom jól azt is, hogy azok teljes méretű ecsetek, de nekem bőven elég az utazó méret is belőlük, szerintem ezek sokkal jobban kézre esnek, és csak a száruk különbözik, a minőség, és méret 99%-ban megegyezik.

Lássuk az új Cities kollekció tagját egy kicsit közelebbről:



Az ecsettartó a Make me up kollekciónál megismert henger alakú ecsettartó, utazó ecsetekre méretezve. Kellemes anyagú, masszív darabnak látszik, és nagyon praktikus mind asztali tárolásra, mind szállításhoz.


A benne található ecsetek: E05, E35, E45, E60, F05, F15, F30. Nagyon jó válogatásnak találom, tökéletes kiegészítés akár a Complete Kit-hez, akár a Make Me Up Travel Kithez. Szerintem sokkal jobb válogatás ez a prémium ecsetekből, mint a Premium Travel Kit ecsetei. Ezek annál sokkal kihasználhatóbb ecsetek.
Jó választás lehet annak is, akinek már más márkából megvan minden alap ecset, de szeretne egy két különlegességet is, valami pluszt az alap ecseteken kívül. 

A Travel Kit Naugthy in Black szettet már jól ismeritek, ezért ezt nem mutatom be külön, de én ezt egy tökéletes alap ecsetszettnek találom, minden megvan benne, amire szükség lehet. Kiegészülve a két ajándék ecsettel tényleg minden területet lefed. Sajnos már nem kapható a Sigmánál, helyette jelentek meg a Make Me Up Travel Kit, illetve a szintetikus ecsetekből álló Mr. & Mrs. Bunny Travel szettek. Ezek is nagyon jók, de én nagyon hiányolom belőle a Dou fibre ecsetet, ha én határoznám meg, én az alapozó ecset helyett ezt tettem volna bele. Illetve a korrektor ecset is nagyon jó, az E65-ös ecset helyett inkább azt hagytam volna benne, mert hasonló ferde ecsetet sokkal könnyebben be lehet szerezni máshonnan, mint egy ilyen korrektor ecsetet. 




Már használatba is vettem az új ecsettarttót, külön választottam az arcra, illetve a szemre való új ecseteimet.

Itt kapnak helyet az asztalomon a Beauty Blender mellett, háttérbe szorítva a régi ecseteimet :)



4 megjegyzés:

  1. Jhaj de szépségesek!!! Látványnak se utolsók, öröm lehet ránézni :)

    VálaszTörlés
  2. És nem csak szépek, hanem nagyon jók is. Ma amikor sminkeltem, akkor úgy éreztem hogy az ecsetek maguktól dolgoznak, én már nem is nagyon kellek hozzá :D

    VálaszTörlés
  3. te aztán nagyon jókislány lehettél. Csodálatos dolgokat kaptál!! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...