2012. április 21., szombat

BeYu szemezgetés

Az első minőségibb sminktermékeim ezek a BeYu termékek voltak.


Érdekes módon a márka termékei közül, csak szemre való termékeim vannak: szemhéjpúder, szempillaspirál, szemhéjpúder alapozó. Nem tudom megmondani, ez miért van, de én ezeket emelném ki a termékei közül. Valószínűleg más termékeikben eddig nem láttam fantáziát, nem láttam semmi különlegeset.

Az első szemhéjalapozóm ő volt:


Állagra is és színre is nagyon hasonlít az UD Primer Potion-jához, bár ennek egy kicsit csillámosabb az állaga. Nálam ugyanúgy bevált mind a kettő. Egyszer MAC Paint Ponttal is összehasonlítottam, némely szemfesték ezzel tartott jobban, volt ami azzal, de egy valami biztos, hogy mindenképpen kell használni valamilyen szemfesték alapozót, mert sokkal tartósabbá és szebbé  teszi a szemfestéket.

Hátrány: hosszabb idő után kicsit folyósabbá válik az állaga, mintha szétválna elemeire az anyag, ezért van az, hogy a teszterek sokszor egész mást mutatnak, mint maga a termék. Nem is tudom mit tettem volna, hogyha az enyém is olyan lett volna. Ennek ellenére én jónak tartom őket, ugyanis ezt a 7ml-t el lehet használni napi használat mellett bőven azelőtt, hogy megzavarosodna. Nekem már nincs sok termék benne, mert áttértem másra, de csak annyit vettem észre, hogy egy picit folyósabb, kevésbé sűrű az állaga.

A Douglasban kapható, ára: kb 2500 Ft.

Már nagyon kevés van csak benne, és már nem is olyan szuper, mint kezdetben volt, mert már elég régi. De még el fogom használni ezt a pici maradékot is. (Talán ez lesz az első sminktermékem, amit teljesen elhasználok végre. )

Amit még nagyon szeretek és ajánlani tudok, azok a BeYu szemfestékek. Mindenféle kiszerelésben megtalálhatóak: mono, duo, quad, trio ... Minőségben vetekszenek a drágább kategóriájú szemhéjpúderekkel is. Az árnyalatok azonban nem olyan különlegesek szerintem. Főleg a barna, a lila, és a kék árnyalatok vannak túlsúlyban a különböző kiszerelésű szemhéjpúdereknél. Az élénkebb színek teljes mértékben hiányoznak a kínálatukból.

Bemutatom nekem milyenek vannak, így hátha könnyebben választotok majd ti is.

A szemhéjpúder monokat itt nézhetitek meg:
http://www.beyu.de/cosmetics/augen/lidschatten/eye-shadow_id_54_0.html



Ez a viseltes szemhéjpúder még mindig nagy kedvenc. Nem is túl matt, nem is túl fényes, teljesen natúr árnyalat, amit a szélek eldolgozására szoktam használni. Elég pigmentált, kevés kell belőle erre a célra, úgyhogy szerintem sohasem fog elfogyni :)

A szemhéjpúderek átlátszó műanyag csomagolásban vannak, amik elég masszívak, viszont ez a tükröződő ezüst bevonat nagyon könnyen kopik, mint láthatjátok ... semmi extrát nem csináltam vele, más termékemnél nem tapasztaltam ilyen mértékű kopást, ez egyszerűen könnyen lekopik és kész.

Jöjjenek a duók:
http://www.beyu.de/cosmetics/augen/lidschatten/duo-eye-shadow_id_53_0.html



Ezekből se fogyott túl sok. Talán azért, mert ezek a szemhéjpúderek ugyan jól fognak, de egyik sem olyan erőteljes szín, inkább az egész szemhéjra illetve highlihgternek való színek. A kéknek és a baracknak arany fénye van, a barna pedig két hideg tónusú szatén árnyalat. Újra elő fogom őket venni, azóta új tapasztalatokkal egészültem ki, hátha többet ki tudok belőlük hozni mint régen.

A triókat itt nézhetitek meg:
http://www.beyu.de/cosmetics/augen/lidschatten/catwalk-star-eyeshadow_id_52_0.html

Nekem még régi fajta trióm van. A külső csomagolás szivárvány fényben tündököl. A termék csomagolása pedig egy teljesen tükörfelületű anyagból készült. Igazából konkrétan olyan, mintha tükör lenne:)




Ebből szinte nem is fogyott. Ez azért van mert féltve őrizgetem, és sajnálom használni. Megfogadtam azonban, hogy ezt abbahagyom, és előveszem a régi, féltve őrizgetett termékeimet is. Hiszen mi értelmük van, hogyha nem is használom őket?!

A következő kis palettákat nagyon szeretem. Füstös szemek elkészítéséhez nagyon jók. Megvan benne minden ami kell, egy alap és egy sötétebb szín, egy highlight szín, és egy kontúr szín.



Ezeket nagyon szeretem, mert nagyon erőteljes színek vannak benne. A színeket külön külön is szoktam használni, és együtt is. Utazáshoz nagyon praktikusak, mert egymással is jól kombinálhatóak és kis helyen elférnek. A csomagolás pedig elég masszív, és jól záródik. 

Ezeken kívül még vannak még quadok is, amik szintén jók lehetnek a füstök szemfestéshez.
http://www.beyu.de/cosmetics/augen/lidschatten/catwalk-quattro-eyeshadow_id_51_0.html

Én ajánlom mindenkinek a BeYu szemhéjpúdereit. De főleg azok fogják szeretni, akik inkább a natúr, természetes árnyalatok szerelmesei. Az olcsóbb drogáriás és a nagyon drága termékek között hidat képez, hiszen minőségben már közelít a drágább darabokhoz, de az ára sokkal kedvezőbb azokénál.

3 megjegyzés:

  1. Ezeket a négyeseket már tegnap néztem a régebbi posztodban a natúr szemfestékekről, amit belinkeltél nekem kommentben...meg szabad kérdezni, hogy a négyesek hol kaphatók és mennyiért? Szintén Douglas? Mert szoktam oda járni, de eddig valahogy még nem tűnt fel...bár lehet azért, mert mindig konkrét céllal megyek és azon kívül nem is nagyon nézek körbe, ne fájjon a szívem a sok szépség láttán:D

    VálaszTörlés
  2. Az egyik barnát ajándékba kaptam. A másik kettőt pedig karácsonykor lehetett megvásárolni egy-egy szempillaspirállal együtt ajándékcsomagban. Nem tudom, hogy most lehet-e ilyet kapni, de néha találkoztam már vele a Douglasban, de azok csillámosak voltak, ezek pedig nem azok. De színükben hasonlóak voltak azok is.

    VálaszTörlés
  3. Mindenképpen meg fogom nézni, mert nagyon meggyőző:)Köszi a tippet:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...