2012. április 9., hétfő

Elsö Peggy Sage vásárlásom

A Peggy Sage eredetileg kézápolási termékeket, manikűr alapanyagokat kezdett el forgalmazni. Mára azonban a manikűr-pedikűr vonalon kívül megjelentek az arc- és testápolási termékek, és sminktermékek is. A teljes kínálat online formában jelenleg ezen az oldalon található meg. De a boltból ingyen elhozható egy termékkatalógus is. A márka rövid történetét elolvashatjátok itt.


Nálunk a Király utcában található meg 2011. októbere óta.
Teljesen véletlenül bukkantam erre az üzletre, amikor a Király utcában jártam, de azonnal felkeltette a figyelmemet. Az üzlethelyiség nagyon tágas, kellemesen lehet benne nézelődni. Az eladó hölgy nagyon kedves és segítőkész. Én rögtön azzal indítottam nála, hogy mesélje el, hogy mi ez a márka, mióta van itt, milyen különleges termékei vannak... Nagyon felkészült volt, szívesen mesélt ezekről.

A kezelese.hu-n már hallhattatok a szemhéjpúder paletta akcióról. Hogyha megtöltötök egy palettát szemhéjpúder utántöltővel, akkor a palettát ajándékba kapjátok. A négyes paletta esetében ezek csak a baked szemfesték potokra érvényesek.

Legutóbb kinéztem pár színt, de készlethiány miatt nem tudtam mindegyiket megvásárolni, de szerettem volna kihasználni az akciót, így választottam helyettük másikat. Nem volt nehéz dolgom, ugyanis gyönyörű, erőteljesen pigmentélt színeket találunk. Az első benyomások a szemhéjpúderekkel kapcsolatban az volt, hogy nagyon kiadós mennyiséget, és jó minőséget árulnak, nagyon jó áron. A mono szemhéjpúderek 2400 Ft-ba, a potok, azaz utántöltők 1400Ft-ba kerülnek. Azután az is feltűnt, hogy ezek nem azok a tömegszínek, amiket bárhol megkaphatunk, hanem vannak kifejezetten egyedi, nagyon különleges színárnyalatok is közöttük. Az egyik ilyen szín a Green Pink, ami egy irizáló zöld fényű púderrózsaszín árnyalat, amit sajnos most nem sikerült megvásárolnom, de mindenképpen meg fogom venni a későbbiekben.

A palettával kapcsolatban elég vegyes a benyomásom. Nem biztos, hogy fizetnék érte annyit, amennyibe eredeti áron kerül, de így nagyon örültem neki. A legjobb az benne, hogy mivel szivacsos, ezért könnyű kivenni, könnyű cserélgetni benne a potokat, de pont a szivacsossága miatt nem érzem annyira biztonságosnak. A paletta négy pici mágnessel záródik amit szintén nem tartok annyira biztonságosnak. Talán ha a külső borítás kemény műanyag lenne, és biztonságosabban záródna, a belseje pedig ilyen lenne az lenne számomra a legideálisabb megoldás. Esetleg lehetne ennek is mágneses az alja, és az is nagyobb védelmet nyújtana. A MAC megoldása bár nagyon biztonságos, de a  palettájától meg tudok őrülni, amiért alig lehet belőle kiimádkozni a szemfesték tégelyeket.

A potok pontosan ugyanakkorák mint a Madina szemfesték utántöltői (36mm). Így a Madina mágneses palettájában tárolhatom ezeket a szemfestékeket is, és összeállíthatok belőlük akár vegyesen is egy hatos kombinációt, amit a kisebb palettában könnyen magammal tudok vinni, míg a nagy palettát nem tudom magammal hurcolni olyan könnyedén.

És akkor nézzük hogy miket vásároltam...


Szemfestékek hátulja


Felső sorban:
Beige or - nem túl erős fényű bőr szín, a szélek eldolgozására szerintem nagyon jó lesz
Nomad brown - ez a hideg bronzos taupe szín a limitált Savannah Dream kollekció része
Vieux rose irisé - aranyban irrizáló világos barack árnyalat
Alsó sorban:
Champagne - fényes pezsgő-arany szín
Vieux rose - nagyon hasonlít az V. r. irisé változathoz, csak ez sötétebb barack színű
Bleu havane - kékfényű, hideg tónusú lila szín




Swatcok

Az egyedüli, amit nem nagyon tudok hova tenni, hogy a szemfestékeknek elég erőteljes illatuk van. nem értem, hogy miért tesznek bele illatanyagot. Allergiásoknak nem ajánlott!
Ha ezt a márkát el kell helyeznem a többi között, akkor a következők mellé tenném: Kiko, Yves Rocher, Madina, Flormar.

Ár érték arányban szintén nagyon jó márka. A szemfestékek nagyon megérték az árukat.

4 megjegyzés:

  1. + 1 tipp: Az utántöltők csomagolásából kivettem a kartonokat, amin a színárnyalatok vannak. Elég kis helyen elférnek, így könnyen magammal tudom vinni a következő vásárláshoz, hogy biztosan ne vegyem meg kétszer ugyanazt a színt.

    VálaszTörlés
  2. Annyira gyönyörűeket választottál te is, ráadásul a Nomad kollelkció miatt szerintem én is visszanézek a boltba. A kartonos tipp szuper, kár h már kihajigáltam őket, de legközelebb megtartom.

    VálaszTörlés
  3. én egy mozaik arcpúdert szereztem be, és isteni:)

    VálaszTörlés
  4. Én ezt a rúzst vettem meg:
    http://www.szepsegtrend.hu/peggy-sage-ajakr%C3%BAzs-rouge-peggy-p-13791.html

    Nagyon imádom!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...