2012. augusztus 11., szombat

Real Techniques ecseteim - teszt

Még júniusban rendeltem ezeket az ecseteket:
http://makeupismyskin.blogspot.hu/2012/06/csomagom-erkezett.html


Előre lelövöm a poént, IMÁDOM őket. Iszonyatosan puhák!!!!

Elmondom mit mire használok:

  • detailer brush: a pici ecset, ami, ahogy a neve is elárulja az apró részletekhez lett kialakítva. Én ezt leginkább a szememen használom, a szemem alsó felét ezzel árnyalom, a szempillák tövében ezt használom.
  • pointed foundation brush: alapozó ecset, amit nem tartok túl megfelelőnek erre a célra, viszont a szemem alá kiváló korrektor ecsetnek. A feje nem lekerekített, hanem középen kissé hegyes, ez nagyon hasznos például az orrom körül.
  • buffing brush: púder, vagy púderes alapozó felvitelére ajánlják, de én ezzel viszem fel a folyékony krémes alapozóimat, és kiváló ahhoz is
  • contour brush: kiváló kontúrecset, pont megfelelő a mérete, ez a kedvencem. Highlight ecsetnek is szuper lenne, de akkor kéne belőle még egy, hogy ne kelljen egyfolytában mosni. 
  • a Core collection szett utolsó darabja, az ecsettartó is egész jó, csak a gumija túl erős, alig bírom belegyömöszölni az ecseteket, de utazásnál, vagy a táskámba téve legalább biztos lehetek abban, hogy ne csúsznak ki.
  • blush brush: a pirosító ecset nagyon hasonlít a bronzosító ecsethez, csak nagyobb a feje. Ez nem tartozott a szetthez, ezt külön lehet megvenni. Pont megfelelő a mérete ennek is, és a kialakításának köszönhetően szinte egyből tökéletesen lehet vele pirosítani. Ez az ecset megáll egyébként a talpán az asztalon, de bevallom, még csak ki se próbáltam ezt a tulajdonságát.


Szívesen beszereznék még egy pár RT ecsetet, mert nagyon jó a minőségük, nagyon puhák, és nagyon jól megtervezettek, egyedi formájúak. A szemre való ecseteivel nagyon szemezgetek. A különlegességük, hogy egy brit bloggerina tervezte őket, és ezek ő saját márkás ecsetei. Gratulálok hozzájuk Samatha Chapmannek :) (pixiwoo)

Az ecseteket megvehetitek a Real Techniques oldaláról: http://realtechniques.com/





5 megjegyzés:

  1. az ecsetek nekem is tetszenek, mennyibe kerültek?

    VálaszTörlés
  2. Nem emlékszem pontosan, de talán ugyanannyiba amennyibe most is kerül Editnél:

    Pirosító ecset: 4950.-
    http://barbeautysale.blogspot.hu/2012/06/real-techniques-by-samantha-chapman.html

    Szett: 9920.-
    http://barbeautysale.blogspot.co.uk/2012/07/real-techniques-core-collection.html

    VálaszTörlés
  3. Ohm hát igen, ez egy elég szuper készlet amit birtokolsz. Nagyon gondolkozom én is rajtuk, de nem hiszem, hogy mostanság rendelni fogok. (Persze ha profi lennék vagy hivatásszerűen sminkelnék, biztos őket használnám.)

    VálaszTörlés
  4. Én is imádom őket. Kell az összes. :-D

    VálaszTörlés
  5. Nem is értem Amerikában miért nem olyan elterjedtek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...