2012. augusztus 11., szombat

Wishlist

Egyre inkább érlelődik bennem az, hogy változtatni kell a vásárlási szokásaimon. Nyilvánvaló, hogy túl sok sminkterméket halmoztam már fel eddig is, és annak is nagy a valószínűsége, hogy sosem fogom tudni őket elhasználni. Mégis van még egy két olyan dolog amit nagyon szeretnék beszerezni, amiket egyszerűen ki szeretnék próbálni.

Az első álomtermékem a Revlon Lip Butter, mindenki imádja, én is teljesen meg vagyok vadulva érte. Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg olyan csodásak-e?


Aztán ott vannak a Real Techniques ecsetek. Olyan jó lenne még beszerezni párat belőlük. Ezekkel szinte nem lehet rosszul sminkelni :)



Szerintem a NARS Orgasm pirosítójáról, és a Laguna nevű bronzosítójáról mindenki hallott már, hiszen rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Lehet, hogy túl vannak hypeolva, de nekem mégis muszáj beszereznem egy ilyet. Egyszerűen csillapíthatatlan az irántuk érzett vágyam akármilyen hasonló dupe-ot is találok.

A tarte legendás 12 órás pirosítójára is nagyon fáj a fogam. Ebben a természetes árnyalatban a legkelendőbb, iszonyatosan tetszik nekem is.


Nagyon kedvelem a macaront, és ez az ananászos macaronos ajakbalzsam nagyon illene hozzám, szívesen beszereznék egy ilyet.


A következő termékek szintén eléggé népszerűek, valószínűleg sokat segítenének az arcom állapotán. Ezeket mindenképpen szeretné kipróbálni.





Ha szemfestékről van szó, akkor az Urban Decay az egyik legmegbízhatóbb márka. Ez a sokak által leszólt paletta nekem nagyon felkeltette a kíváncsiságomat. Ezeket a színeket jól ki tudnám használni. A szerceruzának és a szemhéjalapozónak szintén nagyon tudnék örülni.


A következő két paletta (1. Too faced, 2. Kat von D) csomagolása eléggé hasonló, mindkettő elegáns fekete műanyag borítást kapott, és mindkettő szemhéjpúderei szemet gyönyörködtetnek, illettve mindkettőben egy egy fekete szemceruza van, amiből sose elég... Olyan szépek!



Ez a Sleek paletta is nagy vágyam. Mostanában amúgy is sokkal több matt szemhéjpúdert használok, mint régebben, nagyon megszerettem őket. Ez a paletta nagyon jó áron érhető el, úgyhogy biztosan meg fogom venni.


Ez az UD szájfény Naked 2 névre hallgat, és a Naked 2 palettából ismert pici szájfény (Naked) nagytestvére. Ódákat tudnék zengeni arról a mini szájfényről, úgyhogy nagyon szeretnék egy ilyet is. Nem sok szájfény van amit szeretek, nagy általánosságban elmondható, hogy utálom őket. De ez csodás.



Szerintem jó ötlet készíteni egy egy ilyen listát, és átgondolni kicsit, hogy valóban mindenre szükségünk van-e, illetve érdemes meghallgatni mások véleményét mielőtt eszetlen shoppingolásba kezdenénk.


Nektek tetszenek ezek a termékek? Szerintetek érdemes megvenni ezeket a termékeket?
Próbáltátok már valamelyiket, vagy van tapasztalatok valamelyik márkával?
Mi az amiről lebeszélnétek, és mi az amire biztatnátok, hogy vegyem meg?

10 megjegyzés:

  1. nagyon egyezik az ízlésünk, mert a 95%-át én is kinéztem és elfogadnám :) Ami furcsa h pl. a naked 2 mini szájfényt egyszer használtam és nagyon nem szerettem, mert az íze nem jó, de lehet adok neki még egy esélyt, ha azt mondod h nagyon jó. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Vagy tényleg nagyon egyezik az ízlésünk, vagy ezek a termékek nagyon népszerűek mindenki körében :) Amúgy miért eszed le a szádról a szájfényt? :) Én nem is tudtam, hogy van egyáltalán íze, de mindjárt megkóstolom.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nincs rossz íze :) Kifejezetten édeskés, enyhe, de kellemes íze van, picit kesernyés az utóíze, de azt annak tulajdonítom, hogy ez egy szájfény, ami teli van színező pigmentekkel ;)

    VálaszTörlés
  4. a vásárlási szokásaimon nekem is változtatnom kéne, vagy ahogy anyukám mondja, beszüntetni :) ami tudjuk, hogy lehetetlen, ez a sminkőrület örökké tart:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én anyukám is használta már a beszüntetni szót a vásárlási szokásaimra ... nem is egyszer :D

      Törlés
    2. de azt hiszem ez veszett fejsze nyele...v ilyesmi:)

      Törlés
  5. A listád minden darabját én is szívesen a magaménak tudnám. :)
    Ezek mind nagyon jó cuccok, legalábbis úgy hallottam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igyekeztem olyanokat összeválogatni, amit tényleg érdemes megvenni, és nem csak egy ezredik valami, hanem picit különlegesebb darabok.

      Törlés
  6. Real Techniques highlight ecsetét beszereztem, egy élmény használni az biztos. Nagyon könnyű a Sigma ecseteihez viszonyítva, én csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A Revlon lip butter nekem is kívánságlistás darab; már játszom a gondolattal hogy ebayről fogok is rendelni csak azért nyáron ezekben a 40fokos időkben nem mertem megreckírozni a dolgot. Nagyon szuper dolgokat válogattál össze, a palettákat én is elfogadnám. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az melyik ecset is pontosan? Mi az eredeti neve? Hirtelen nem ugrik be :) Igen szuperjók, igazi élmény velük sminkelni. Revlon Lip Buttert nem csodálom, hogy te is szeretnéd, valószínűleg nekem is ebayről lesz

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...