2012. szeptember 19., szerda

Sigma ecsetek könnyen elérhetöen

Vééégre itthon is könnyen beszerezhetőek a Sigma ecsetei a Make Up Plázából. Az áruk is égsz rendben van, nem sokkal kerülnek többe, mint eredetileg, de viszont így annak is elérhető, aki nem tud PayPallal fizetni, vagy fél külföldről rendelni.

Egyenlőre a legnépszerűbb ecsetekből válogathatunk, de biztos vagyok benne, hogy bővíteni fogják a kínálatot.

Jelenleg kaphatóak:

F80 Flat kabukiecset: 5400 .-
F60 Alapozóecset: 4600.-
E40 Satírozóecset: 3600.-
E25 Fehér Satírozóecset: 2990.-
E30 Ceruzaecset: 2990.-
E70 Ferde ecset: 2990.-
E20 Rövid szőrű ecset: 2990.-
E15 Lapos kontúrecset: 2990.-
E55 Szemhéjpúderecset: 2990.-


Az F80-ason és az E15-ös ecseten kívül mindegyikkel van tapasztalatom, és mindegyik szuper. Ezek az ecsetek helyettünk sminkelnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.


Update: ezenkívűl kaphatóak különböző készletek is, illetve ecsettartók, paletták is. Azt hiszem így már bőven van miből válogatni. ;)

Ti rendelni fogtok? Vagy szerintetek jobban megéri közvetlenül a Sigmától rendelni?
Jobban szeretitek a magyar webshopokat mint a külföldieket?

16 megjegyzés:

  1. Én az F84-et várnám nagyon, mert nekem ő a "szerelemem". :-)
    Az F80 megvan, oda meg vissza vagyok érte, szerintem az F84-et ugyanannyira szeretném.

    Én a magyar webshopokat kedvelem inkább. Félős vagyok külföldről rendelni (még).

    VálaszTörlés
  2. Én is inkább a magyart preferálom. Szállítási díjjal, pénzátváltogatással néha már ugyanott vagyunk vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..és ha olyan jó is, mint az F80, akkor szerintem egy álom használni. :-)

      Törlés
    2. Oh ne már ... megfogadtam magamnak h nem veszem meg az F8-ast :)

      Törlés
  3. Nem sokkal drágább? Én komolyan úgy gondolom hogy a Makeup pláza nagyon túlzásba viszi, az 5 darabos készlet a Sigma weboldalán 57 dollát legdrágább árfolyamon is 12.500 forint, Erre ők 18.990 ért árulják. A sima alapozó ecset 14 dollár (3200 maximum!) ők 4600-ért adják, hát nem azért de ez túlzás már! Az olcsóbb ecsetek melett pedig nagyon sokszor huzamosabb ideig az "elfogyott" felirat van, ill. a jobb minőségű ELF ecseteket szerintem direkt nem forgalmazzák!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hozzászámolod a szállítási díjat, akkor már majdnem ugyanott vagy, ha jól emlékszem, 17 dollár csak a szállítás, meg mondjuk a 12 darabos készlet 109 dollár, 230 Ft-os dollárral számolva az 28980 Ft... :-(

      Törlés
  4. Ó lefelejtettem, hogy a 12 darabos ecsetkészletet már 10 ezer forintért adják drágábban! Ez már pofátlanság!

    VálaszTörlés
  5. Ezeket most pont úgy számolták ki, hogy ne érje meg megrendelni a Sigmától, meg úgy hallottam, a vámosok mostantól nagyon nézegetik a csomagokat, bár nekem belföldre küldött csomagom is érkezett meg kinyitva a címzetthez... Nem lenne rossz, ha néha akcióznának, azért így nagyon húzós a legtöbb dolog, hiába vágynék rájuk nagyon. :-)

    VálaszTörlés
  6. Hát igen tény, hogy drágább, de ha beleveszed a szállítási költséget is akkor nem sokkal. Nyilván az a nem sok pár ezer forint különbséget is jelenthet, de hát attól függ, hogy kinek mi a preferenciája. Aki szívesen rendel a Sigmától közvetlenül, esetleg nem egy-egy ecsetet szeretne megvenni, hanem egy készletet annak jobban megéri onnan rendelnie.

    VálaszTörlés
  7. Hát mindenkinek el kell döntenie, hogy mi éri meg neki...

    VálaszTörlés
  8. Szallitasi ktg-gel egyutt is sokkal olcsobb a Sigmatol rendelni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen valóban olcsóbb, de van akinek nem éri meg az a pár ezer forint spórolás a nagyobb kockázatot. Szerintem a Sigma teljesen megbízható, sőt, úgyhogy én bárkinek javaslom, hogy nyugodtan rendelhet onnan is, de akinek egyszerűbb innen, szerintem annak ez jó lehetőség. És az ecsetek még így is megérik az árukat.

      Törlés
  9. Szerintem egyáltalán nem pofátlan a Make Up Pláza az árakat illetően. Ez szerintem túlzás!

    A köv. költségeket kell fizetni, ha kintről rendeled: szállítás, vám, adó. A szállítás opcionális, tehát Te választod ki. Ha a 3-ból a második legdrágábbat választod, akkor már nem éri meg kintről rendelni, szóval már itt elbukott a dolog és a MUP nyert. Az árfolyam-ingadozásról meg ne is beszéljünk!

    Ha a legolcsóbb szállítást választod, akkor erre még rájön a vám, ami ecsetkészlet esetében 9% plussz költség, valamint az áfa, ami 27%. Ezeket ha összeadjuk, akkor kb. ott van az ára, mint a MUP.

    Továbbá a MUP-nál nemcsak Sigma ecseteket vásárolhat az ember, hanem több márkát is összeválogathat 1 szállítási költséggel. Azért ez is egy szempont és nem mindjárt le kell ócsárolni őket, hogy pofátlanok!

    Ha megnézed az összes márkánál korrekt az ár. Amerikai terméket lehetetlen ugyan annyiért árulni, mint amennyi Amerikában, márcsak az adóvonzatok miatt is.

    Az pedig, hogy miért nem árulja az ELF drágább ecseteit, szerintem kár találgatni. Miért Te vennél belőle FahéjkaBaba? Mert én pl. szintén az olcsóbb ecseteket venném meg. Ha pedig drágát akarok, akkor már inkább Sigmát vennék, vagy CS ecseteket, vagy MAC-et, bocsi.

    Bocs a hosszú kommentért, de sosem értettem, hogy miért kell így betámadni másokat. Ráadásul úgy, hogy semmilyen körülményt nem ismer és csak hobbiból csinálja!

    Kedves FahéjkaBaba, imádom a kommentjeidet a többi blogoldalon is (pl. FBI Fashion), mindenhol nagyon "szeretnek" téged!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy ilyen szépen összefoglaltad. ;)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...