2012. január 17., kedd

Yves Rocher sminklemosó és szemfestékek

Elfogyott a Bioderma sminklemosóm, úgy döntöttem egyenlőre kipróbálok valami mást is mielőtt újravásárolnám. Az Yves Rocher Lágy kamillás szemfesték lemosója (125 ml) mellett döntöttem. Egyenlőre teljesen jól működik, talán egy picit gyengébb, mint az előző, de minimális a különbség. Egyedül a nagyon tartós Oriflame Giordani tégelyes tusom volt az, amivel nem bírt el, ahhoz kétfázisú sminklemosót kellett bevetnem, de az borzasztóan irritálta a szememet. Az előzővel sem, és ezzel sem volt hasonló problémám. Mindenképpen olyat kerestem, ami nem irritálja a szememet, erre rá van írva, hogy még kifejezetten nyugtatja is.

De nem csak sminklemosóm van ebből a márkából, hanem samponom is volt, meg tusfürdőm, amiket nagyon szerettem, illetve a kézfertőtlenítőmet is bemutattam már. Az ecseteik is nagyon jó minőségűek például, azokat is ajánlom mindenkinek. Ezekről most nem szeretnék írni, talán majd máskor, viszont amit nagyon ajánlok mindenkinek azok a szemhéjpúderek. 

Számomra különösen jó pont, hogyha egy kozmetikai cég tudatos elvre épül fel. Szerintem nyugodtan kimondható, hogy egy nagyon tudatos öko-cégről van szó, ugyanis termékeikben a növényi világ az egyedüli vezérvonal. A szemfestékekhez is természetes, növényi alapanyagokat, színezőanyagokat használnak, melyeket bio gazdálkodás során maguk termelik meg. A rúzsok csomagolása környezetbarát, nem tartalmaz ólomszármazékot, ami károsítja a környezetet. A termékeik vegánok, azaz nincs  bennük egyetlen állati összetevő sem. Létrehoztak egy alapítványt, melynek célja egy zöldebb világ kialakítása. A cégnek fontos, hogy termékeik ne tartalmazzanak káros anyagot, ezért szívesen válogatok a termékeik között, mert tudom, hogy garantálják a bőröm biztonságát.

A szemhéjpúdereiket szeretném bemutatni nektek (ár: 2000 ft körül mozog)
Elég sok színben kapható, nyugodt szívvel ajánlom őket nektek is.







Megjegyzés:
Ahhoz képest, hogy milyen tudatos a cég a szemhéjpúderek csomagolása elég pazarlónak tűnik számomra, ugyanis csak a felében található meg a szemhéjpúder, a másik felét egy teljesen felesleges applikátor foglalja el.

És érdemes pár szóra a vállalat vevőkezelése is. A törzskártyával minden hónapban kedvezmények vehetők igénybe, illetve gyakran ingyenes ajándékokra is szert lehet tenni.


Ti ismeritek ezt a márkát? Használjátok a termékeiket? Vannak kedvenc termékeitek, amiket kipróbálásra ajánlanátok másoknak is?

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...