2012. február 6., hétfő

Douglas Box of Beauty

A Douglas összeállított egy Box of Beauty nevű csomagot, amely törzsvásárlók részére érhető el 2990 Ft-os áron. A doboz kis kiszerelésű termékeket tartalmaz, és egy teljes kiszerelésű körömlakkot. Szerintem nagyon megéri az árát, hiszen a körömlakk önmagában is ennyibe kerülne. Igaz a színeket, illatot stb. nem választhatjuk meg, de szerintem klassz termékeket válogattak számunkra össze.





A parfüm nagyon kicsi, 4ml-es, amikor kivettem a dobozából, rögtön megfogalmazódott bennem, hogy milyen ééédi. Azonban akadt egy kis probléma vele ... nem tudom kinyitni. A levelek már majdhogynem le is törtek, de egyszerűen nem akar lejönni róla a kupak :S Nem tudom, hogyan fogom kinyitni.





A testápolót ki tudtam nyitni, és tetszik az illata, és az állaga is. Nem is olyan kicsi, hiszen 75 ml-es. 


Az arcápoló szérum a régi orrcseppekre emlékeztet ... 15 ml-es. Egyenlőre nem érzem szükségességét egy ilyen megvásárlásának, de örülök hogy kipróbálhatom. Mégiscsak egy Esteé Lauder termékről van szó. :)


A rúzs nagyon tetszik. Pontosan illik rá az általam kedvelt rúzsok leírása. Natúr szájszínű, hétköznapi színárnyalat. Krémes állagú, csillámmentes, a fedése is elég jó. Színárnyalat: 153 Bare Berry




Aranyos, hogy tulajdonképpen egy összement rúzsról van szó. Teljesen kidolgozott, nem valami gagyi lebutított megoldásról van szó, hanem egy teljesen vállalható, csak kicsit kisebb méretű rúzs került mintaként a csomagba. Ez a termék nekem nagyon megtetszett. Itt láthatjátok a swatchot is:



A körömlakk először meglepett. A promó képeken nekem ciklámen színűnek tűnt, de valójában ez egy vörös színű lakk, ami véleményem szerint sokkal jobban kihasználható, mint amit elképzeltem. Ugye ez egy teljes kiszerelésű termék, ennek az áráért kapjuk meg az egész csomagot az akció keretében. Még nem teszteltem, de nemrég teszteltem egy másik színű lakkok, felkeltem a boltban a tesztert, és nagyon tartósnak bizonyult, ha ez is az, akkor nem fogok sajnálni érte ennyit, és választok majd magamnak egyet. Elég széles kínálatukban mindenféle szín megtalálható: gyöngyház, neon, nude...





A kuponfüzetről: Nagyon jók a kuponok, mert nem kötik meg teljes mértékben a kezünket. A parfümnél is bármely Nina Ricci parfümre felhasználható, nem muszáj ugyanezt az illatot választanod, illetve az Isadora rúzsoknál is elég nagy szabadságot ad az, hogy bármely Isadora rúzs megvásárlására érvényes az engedmény. Ami engem meglepett, hogy a körömlakkhoz is adtak egy kupont, pedig az teljes kiszerelésű. Erre nem számítottam, de ezek után már biztos, hogy meg fogom venni a kinézett színek valamelyikét.

Szerintem nagyon megérte ez a csomag. Jól kihasználható, minőségi termékek találhatóak benne, ráadásul a termékek nem is olyan nagyon picik. Ha lesz máskor is, szerintem azt is meg fogom venni. A boltban azt mondták, hogy évente két alkalommal készülnek majd ilyen összeállítással. Már most kíváncsian várom a következőt. :)



9 megjegyzés:

  1. Bocsánat, lehet, hogy nagyon alapdolgot mondok, de... a kupakot a leveles résszel együtt próbáltad levenni? Amikor én először kézbe vettem a nagyobb kiszerelésűt, ugyan így jártam, mert nem tudtam, hogy a levelek is a kupakhoz tartoznak, az egész fémes rész lejön róla.:)

    VálaszTörlés
  2. én totál kivagyok ettől akadva, hogy csak törzsvásárlóknak van..
    amúgy tényleg megérné:)

    VálaszTörlés
  3. Mitől lesz az ember törzsvásárló? :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a miniparfümöt tényleg lehetetlen kibontani... :/

    VálaszTörlés
  5. Sikerült, nagyon erősen rá van nyomva... Foggal oldottam meg. :)

    VálaszTörlés
  6. Noémi: Minden 5000 Ft-os vásárlás után egy pontot lehet összegyűjteni, majd a hatodik pont megszerzésével lehet igényelni a Douglas törzsvásárlói kártyát. Részletek itt:
    http://www.douglas-parfumeria.hu/home/douglas-card/

    Belle: Igen az egészet egybe próbáltam :)

    Kriszti: Fogggal? :) Najó akkor én is bevetem a fogaimat ha nincs más lehetőség.

    VálaszTörlés
  7. Nekem ezzel a beauty boxal csak az a gondom, h egyik termékre sincs belőle szükségem, így még 3000 ftért sem váltom ki. A Thomas Sabo tusiban reménykedtem, de nekem nem tetszik az illata. Piros lakkom van, az ANNY-től pedig annyira nem vagyok hasraesve, a rúzsból ált azt a színt adják ami a legkevésbé fogy, még a Lauder éri meg a pénzt, a miniparfüm meg szép, de valahogy nem hat meg.

    VálaszTörlés
  8. Nekem tetszik ez a kis rúzs, és vörös lakkom se volt még úgysem. De tényleg nem feltétlenül szükséges a megvásárlása... De el fogom használni a dolgokat azért :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...