2012. február 4., szombat

Januári 10+1 kedvenc

 Íme a januári kedvenc lista:


1. Sunfleur kénes arcradír: Úgy gondolom, hogy ezt az arcápolási terméket hosszútávon is beiktatom az arcápolási rutinomba, ugyanis nemcsak nagyon kellemes, wellness érzést nyújt a viselete, hanem tényleg nagyon jót tesz a bőrömnek, nagyban elősegítette annak javulását.

2. Essence Srtawberry Cream Cupcake kézkrém: Mindig is nagyon tetszettek a limitált dolgok. Szeretem a különlegességet, az egyediséget. Az Essence limitált kézkrémeit mindig minden illatban megveszem, mert nagyon különleges, nagyon kellemes illatokat szoktak összeállítani. A kézkrém maga pedig könnyen beszívódik, nem hagy kellemetlen zsíros utánérzetet a bőrön. Nekem ez a nagyon mű epres süti illat tökre bejön ... a sütibabámra emlékeztet <3

3. Urban Decay 15th Anniversary paletta: Ez az a paletta, ami miatt a legtöbbet bosszankodok, de mégis nagyon kedvelem. A színei kivétel nélkül csodásak, mindegyik szemhéjpúder erőteljesen pigmentált, szinte krémes textúrájú, mint ahogy ezt az UD szemfestékeknél megszoktuk. A csomagolás nekem nagyon tetszett, imádtam akkor is, amikor még csak a teszteket láttam, és imádtam a boltban, amikor megpillantottam, imádtam amikor először kinyitottam és a kezembe vettem. Az első nagy csalódás az volt, hogy képtelen vagyok elviselni az ujjlenyomatokat, ugyanis elkerülhetetlen, hogy folyamatosan rákerüljenek. Igen olvastam róla, hogy így lesz, de akkor se örültem ennek. De ami még ennél nagyobb bosszúságot okoz, hogy a legtöbb palettát ha felülről megfogom, könnyen fel lehet emelni egyben, ennek meg mindig csak a teteje jön le, és hogyha át akarom emelni valahova, akkor rendszerint lejön a teteje, de a többi ottmarad, ezért meg kell fogni az egészet alulról. Lehet, hogy én viszem túlzásba, de meg tudok tőle bolondulni. A szemhéjpúdereket tényleg imádom, elgondolkoztam egy depotáláson ... bár lehet, hogy a szívem szakadna bele :(

4. Médea sampon: A hajam már nem bírt magával, iszonyatos ütemben zsírosodott, ez a sampon az az eddig próbáltak közül, ami eddig a lehető legtöbbet használt. Még nem használtam sokat, majd meglátjuk a flakon elfogyasztása után ... Erről ennyit.

5. Essence barna zselés tus, 02 London Baby: Sosem szerettem a tusokat, semmilyen formában. Se a filces, se az applikátoros, se a zselés nem jött be. És nem a tussal, mint termékkel volt bajom, hanem azzal, hogy egyiket se tudtam szépen felvinni, és ami még jobban bosszantott, hogy nem tudtam, hogy hova. A szemformám olyan, hogy a két külső szélen eléggé lefelé ível, emiatt nem találtam meg könnyedén a tusvonal helyét. Sok fáradtságot nem kímélve, az essence zselés tusaival és ferde ecsetével karöltve végre sikerült kikísérleteznem a tusvonal megfelelő helyét. Nagyon megszerettem ezeket a tusokat, ugyanis nagyon tartósnak minősültek. Ár érték arányban nagyon jók szerintem (főleg most az akciós daraboknál). A legkülönlegesebbnek ezt a barna árnyalatot találom.

6. Skinfood BB krém: Ebben a hónapban ezt a BB krémet használtam a legtöbbet az arcom fedésére. Nem tudnám megmondani, hogy miért de most a Missha-t egy kicsit félretettem. Talán azért, mert néha azt túl fényesnek éreztem az arcomon, ezt sosem. Ha valaki egy olcsóbb kategóriás BB krémet keres, ezt nagyon tudom ajánlani.

7. B.U. RockMantic tusfürdő: A parfümöt nem venném meg, de ezt megláttam a DMben, és megtetszett, tetszik a név, a szín, az illat. Lehet, hogy ez picit impulzusváráslás volt, de ez csak egy tusfürdő, abból meg úgyis mindig másikat választok, ami éppen megtetszik.

8. Got2b smooth&chic anti-frizz lotion, azaz göndörödés elleni hajápoló: formáz, simít, kordában tartja a szálló hajszálakat, véd a forró levegős hajformázás káros hatásaitól, ez a hivatalos leírás róla, amit szerintem teljesít is ez a termék. Egy általános hajformázó krémről van szó, ami segít abban, hogy kevésbé nézzen ki szénaboglyának a hajam. A kinézete és az illata is nagyon csajos...


9. Rimmel Lasting Finish Kate Moss rúzs, 08: Egy csomó ideig nem találtam a Kate Moss rúzs kollekciót. Arra számítottam, hogy ez egy limitált dolog, és hogy a Rimmel pult közepén lesz kitéve. Állandóan bosszankodtam, hogy még mindig nem kerültek ki. Aztán egyszer már jobban megnéztem az egész kínálatot, és akkor fedeztem fel őket... hát jót nevettem magamon, hogy milyen béna voltam. Megnéztem a színeket, és lekaptam belőlük hármat.. a mai napig nem is tudom, hogy mennyibe kerültek, mert vettem mást is, kiírva meg nem találtam. De még így is teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyon megérte :) Ez a rúzs valami fenséges!!! Ez az a fajta rúzs, amilyet én általában keresek; krémes állagú, erős/közepes fedésű, nem csillámos, szájszínű, könnyen eldolgozható. Az illata pedig nagyon klassz, a csomagolás is tetszik. A 08-as színárnyalat, tökéletes hétköznapi színárnyalat, de van egy két vadabb szín is, ami inkább alkalmi számomra.


10. Il-Makiage szemhéjpúder, Organza (IR): Nem fogom titkolni, hogy az Il-Makiage cég nem szívem csücske. Nem tetszik az az erőszakos stílus, ahogy próbálják rád tukmálni a termékeiket. Ráadásul a termékpalettájuk eléggé vegyes érzelmekkel tölt el. Van olyan termék, amit kifejezetten jónak találok, de van olyan termék amit sosem vennék meg még nagyon nagy kedvezménnyel sem. Alapvetően túlárazottnak tartom az egész márkát. Semmiképp nem ér annyit, amennyibe eredeti áron kerülnek  a termékek. A Mac sokkal színvonalasabb, jobb minőségű, sokkal professzionálisabb, és az Il-Makiage mégis azt az árkategóriát célozta meg. Mégis úgy gondolom, hogy van olyan termék amit mégis érdemes megnézni, és esetleg megvenni. Az a termék, ami a leginkább érdemes erre az Organza szemhéjpúder/pirosító. Azért így írtam, meg az Il-Makiage folyton azt hangoztatja, hogy a szemhéjpúdereik egyben pirosítók is lehetnek, ez a színárnyalat tökéletesen megfelel ennek az elképzelésnek, egy enyhe arany fényű, rózsaszín árnyaratról van szó. Ezt tartom a legjobb terméküknek, ez tényleg nagyon különleges színű, jól kihasználható, jó minőségű, és nagy mennyiségű termék. Általában hiány van belőle, mert elég népszerű, ezért meglehetősen nehéz beszerezni. Hétvégente mindig valamilyen akciós ajánlattal kecsegtetnek, érdemes ellátogatni akkor feléjük.


+1. Essence kesztyű + glicerin: Minden hétvégén leradírozom a kezemet, és bekenem glicerinnel, amit egy jó ideig rajta szoktam hagyni. Ez az idő általában annyi, amennyit maximálisan kibírok úgy, hogy magam előtt tartom a kezemet, hogy ne kenjek össze semmit, és mindig hosszabbnak tűnik, mint amennyi valójában. Ebben nyújtott nagy segítséget ez a kesztyű. Bekenem glicerinnel a kezemet bőségesen, nem úgy, hogy folyjon rajta, de nem is úgy, hogy csak éppen került rá, majd ezután felveszem ezt a kesztyűt, amit most akciós 299 Ft-os áron vásárolta meg. Éppen elegendő ahhoz, hogy kevésbé legyen kellemetlen ez a folyamat, kevésbé kell rá odafigyelni, mint nélküle, hosszabb ideig magamon tudom hagyni ezt a glicerines pakolást, mint azelőtt, ezért többet is ér az egész művelet. Utána leöblítem a glicerint a kezemről, a bőröm sokkal puhább, és simább szokott lenni tőle. A kesztyűt meg egyszerűen csak bedobom a szennyesbe.

3 megjegyzés:

  1. nekem is gyorsan zsírosodik a hajam de még nem találtam rá megoldást. ez a Médea most felkeltette az érdeklődésem? rossmann-dmben vetted?mennyiérT?

    VálaszTörlés
  2. DM-ben vettem kuponnal, ami az előző kuponfüzetben volt benne. Sajnos nem emlékszem az árára.

    VálaszTörlés
  3. ó az a paletta nekem is nagyon tetszik, olyan szépek a színek. Imádom a UD palettákat, annyira jóóóóók :D
    Kate rúzs nekem is keleltt volna... De csak nagyon drágán volt a boltban, mondom no thanks... Bár a pirosat megnyertem, de az meg nem az én színem :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...