2012. február 25., szombat

Madina Milano

Már írtam erről a márkáról az előző bejegyzésemben. Szeretnék veletek megosztani mindent amit tudok róla.

Az üzlet kívülről nagyon hívogató volt...A színes tábla is magára hívja a figyelmet, de ami az én figyelmemet a leginkább felhívta, azok a csalogató árak voltak.

Hugicám a bolt előtt

Az aktuális Valetin napi kollekció az ajtón
A szemhéjpúderek akciósak voltak
Az üzlet belülről
 A Madina alap termékei nagyon édes pöttyös csomagolást kaptak, melynél a különböző terméktípusok különböző színű pöttyökkel díszítettek.






A Madina Revolution termékei, illetve egyes limitált termékek csodásan néznek ki. Íme néhány példa:













Az éppen aktuális Valentin napi Mickey&Minnie kollekció egy csillámpúderből, és öt figurás pirosítóból áll:








A pirosítókat mágneses palettába lehet gyűjteni, amiben jól megférnek egymás mellett a különböző termékek. A paletta 9,9 euróba kerül, ami szerintem nagyon jó ár, és nem kell ügyeskednünk semmiféle átalakítással, a palettába máris belehelyezhetőek a potok, szemhéjpúderek, pirosítók, de akár nagyobb alakú termékek is, mint a lentebb látható púder, ill. bronzosító.




Nekem nagyon megtetszett ez a márka, nagyon tetszenek a különböző mintájú termékek, a minőségük is szuper, és ár-érték arányban is nagyon jó. Habár itthon nem elérhetőek ezek a termékek, a honlapjukról keresztül mégis beszerezhetőek. Nemsokára megjelenik az új kollekció, már nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Elég valószínűnek találom, hogy nem ez volt az utolsó vásárlásom tőlük.

(A termékfotók a márka honlapjáról és a facebook oldalukról származnak)

Nektek hogy tetszik ez a márka? Örülnétek, hogyha nálunk is megjelenne? Szívesen rendelnétek interneten keresztül ilyen termékeket?

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűszépek, de én a minőségre lennék kiváncsi: pigmentáltság, tartósság... Megnézem a webshopot. Szívesen kipróbálnám. :)

    VálaszTörlés
  2. Pigmentáltságra nincs gond, tapasztalatom szerint pedig tartósságra is elég jók a termékeknek, szerintem árérték arányuk mindenképpen jók.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként inkább a Madina vonalat ajánlom mindenkinek, mert az jó áron van, és tényleg jó. Bár a Revolution vonalat nem próbáltam, de annyi pénzért akkor már inkább MAC-et vennék, mert az biztos, hogy jó.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...