2012. február 26., vasárnap

Maybelline Dream Nude Airfoam alapozó teszt


Kicsit furcsa tesztet hozok nektek erről az alapozóról. A terméket ugyanis még nem vásároltam meg, hanem csak kipróbáltam, de szeretném nektek leírni, illetve megmutatni a tapasztalataimat. 




Nem vittem Milánóba szinte semmilyen sminkterméket, hogy ne foglalja a helyet, illetve tudtam, hogy úgyis vásárolni fogok majd egy jópár dolgot, ezért nem láttam értelmét annak, hogy vigyek magammal. A képeken ezért csak szempillaspirál és szemceruza van rajtam. 
A terméket Milánóban a Tigotá nevű drogériában próbáltam ki. Az alapozó magam olyan csomagolásban van, mint egy utazó méretű hajhab, ezzel megegyező elven is működik. Használat előtt fel kell rázni, majd a pumpa segítségével kinyomjuk a habot, ami ebben az esetben alapozó színű. Mivel a termék használata nagyon higénikus a pumpás megoldásnak köszönhetően, így bátran kentem magamra a terméket tesztelésképpen. A hab nagyon könnyen eloszlatható, bárhol fel lehet vinni ennek köszönhetően a kezünkkel. Szép vékony rétegben bele lehet dolgozni a bőrbe, de ahol kell, ott picit vastagabb fedés is elérhető vele az építhetősége miatt. 
Az első képen jól látszik, hogy a meztelen arcom ki van pirosodva, teli van pöttyökkel foltokkal. Az alapozó felvitele után pedig egy egységes bőrképet kaptam. Én el voltam tőle ájulva, úgy éreztem megszépültem teljesen. Nagyon meglepett, hogy ennek az alapozónak ilyen fedése van, én nem vártam volna ezt egy habtól. Én azt tapasztaltam, hogy picit mattította is a bőrömet, bár ez a fotókon nem látszik. 
Egyetlen hátránya az, hogy nehéz kis mennyiséget pumpálni az alapozóból, és szerintem elég hamar elfogyna, de én ennek ellenére mindenképpen venni fogok ilyet, mert nagyon elégedett voltam vele. Ez az az alapozó, amit egy pillanat alatt bárki bárhol könnyedén fel tud helyezni az arcára.

Előtte

Utána

Mit gondoltok a végeredményről? Van esetleg valaki aki már használja ezt az alapozót?
Milyenek a tapasztalataitok a hab állagú termékekkel kapcsolatban?

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...