2012. május 5., szombat

MAC Reel Sexy, Hey Sailor! + Catrice Revoltaire Haul


Mint tudjátok limitált függő vagyok. Az új MAC kollekciók megjelenése elég sok fejtörést okozott nekem. Nagyon sok minden tetszett. De nem hagytam, hogy a LIMITÁLT termékek ereje teljesen eluralkodjon rajtam. 

A Reel Sexy rúzsban biztos voltam, mert már sok hasonló színű limitált MAC rúzst kihagytam, de ezt nagyon szerettem volna megvenni. 

A Sail La Vie rúzs először nem is érdekelt, de rájöttem, hogy az egyik ruhámhoz tökéletes lenne, pontosan ez a szín passzol hozzá. (Majd erről még később) 

A szemfesték duóban pedig az aranyfényű rózsaszín veluxe pearl finishű szín pontosan az az árnyalat, amit mindig is hiányoltam a MAC kínálatából, nekem ez a kedvenc árnyalatok ősidők óta, számomra ez a szín klasszikus, ezért nagy vacilálás, és sok gondolkodás után őt is hazahoztam. A másik szín is tetszik, de nem annyira pigmentált, mint szeretném. Én a MAC matte finishű szemhéjpúdereiért nem vagyok oda, valahogy nekem ezek a leggyengébb láncszemek a MAC termékei között, de hátha most, hogy kipróbálhatom sminkben is rá fogok jönni valamire :) Azt rendkívül sajnálom, hogy nincsen nevük a szemhéjpúdereknek, de még csak kódjuk sincs. Olyan kis anonim árvák így név nélkül :(

Reel Sexy és Sail la vie rúzs, Reel Sexy Dinamic Duo 1 Szemfesték duó
Aztán betévedtem a Rossmannba is, ahol belebotlottam a Catrice Revoltaire kollekcióba. A Nude Alarm nevű és a  korallpink árnyalatú Colour Bomb rúzs került a kosaramba, az utóbbival azonos nevű körömlakkal együtt.


Örülök, hogy megvettem ezeket a rúzsokat, mert biztos, hogy hamar el fogom használni őket. Egyik rúzsnak sincs erős fedése, emiatt könnyebb is használni őket, mert könnyebb feltenni és, és nem kell folyton odafigyelni, hogy hol kopott le, hol kell rajta igazítani. Viszont szépen árnyalják az ajkakat. A rózsaszínnek kifejezetten matt finishe van, míg a nude rúzs inkább félmatt. Vannak hasonló színeim, de matt rúzsból igazán kevés van. Picit szárítja a számat, de nem zavar, úgyis ajakápoló mániás lettem mostanában. :)


A körmömről most nem csináltam fotót, de kipróbáltam a körömlakkot, és nagyon elégedett vagyok vele. Először nagyon meglepődtem, mert a lakknak számomra szokatlan, picit olyan folyékony zselé hatású állaga volt. Viszont nagyon jó, hogy ilyen, mert nagyon jól eloszlik, és vastagon fed emiatt. Ez a szín tökéletesen illik majd a kedvenc rúzsaimhoz.

Nude Alarm
Nude Alarm
Colour Bomb
Colour Bomb



A Reel Sexy rúzs pontosan olyan, mint amilyet vártam, egy erős fedésű, krémes állagú, barackos nude árnylat. Friss és nyárias :D

MAC Reel Sexy
Reel Sexy
Reel Sexy


A Reel Sexy kollekcióból beszerezett Dinamic Duo 1 szemfesték duó bal oldali színe egyszerűen mesés.  Ez az én színem teljesen, mindig is sajnáltam, hogy nincs ilyen a MAC-ben. Mivel nincs neve, ezért kénytelen vagyok neki az adrEYEnka nevet adni :DDDD



Ezzel a rúzzsal átléptem a határaimat. Se a piros, se a narancs nem tartozott azok közé az árnyalatok közé, amit el tudtam volna képzelni magamon. Tudom ez csak egy apró lépés a piros felé, de nekem ez az ideális megoldás ezen az úton. Az ennél élénkebb narancsot pedig semmiképp se tudom elképzelni magamon. Összességében szerintem ez egy jól kitalált narancsos korall árnyalat.

MAC Sail La Vie
Sail La Vie
Volt már pár termék ami nagyon tetszett, például a Jaunty szemhéjpúdert nagyon kis aranyosnak találtam, de nem sokban tér él a Sweet Satisfaction Prolong szemhéjpúdertől, ami viszont már megvan, úgyhogy azt nem vettem meg. Ezt nektek is javaslom, hogyha már van pár rúzsotok vagy szemhéjpúderetek otthon, tegyetek swatchot a kezetekre a limitáltból, és járjatok vele körben az üzletben, hasonlítsátok össze a meglévő színeitekkel, hogy valóban érdemes e megvenni az új színt. Így azt is megnézhetitek, hogy mennyire illenek össze az eddigi, és a megvásárolni kívánt színek.

A Feeling Fresh szemhéjpúder egy igazi gyöngyszem, csodás a színe élőben, de eszembe se jutott ennyiért venni egy olyan színt, amit tudom, hogy úgyse használnék ki, mert inkább a visszafogott színek híve vagyok. (általában)

A bronzosítók és pirosítók is tetszettek, de azok között nem látok akkora különbséget az állandó és limitált termékek között, mint mondjuk egy rúzsnál vagy szemhéjpúdernél. Ezeket bármikor máskor is megvehetem.

Összességében elégedett vagyok a vásárlással, mármint azzal a részével, hogy megfontoltan, jól átgondoltan vásároltam, és nem  halmoztam fel minden újdonságot csak azért mert limitált. Ebben nagy segítségemre volt a pénztárcám is, ami elég könnyen nemet tudott mondani a többi dologra :D


Ti vettetek valamit a májusi MAC kollekciókból?



5 megjegyzés:

  1. Épp ezen a 2 Catrice rúzson gondolkodom!
    Remélem lesznek mire megyek, mindenképp ki kell próbálnom! :)

    VálaszTörlés
  2. ÚÚÚÚ de jók ezek a színek!

    Díjat kaptál tőlem:-)


    http://sminkesmas.blogspot.com/2012/05/tavaszi-dijesoaztaaaaa-liebster-blog.html

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Oh, melyik Rossmannban jártál? Én még sehol nem találtam a Colour Bomb rúzst :((

    VálaszTörlés
  4. Én is meglepődtem eléggé :) Bp - Móricz Zsigmond körtér

    VálaszTörlés
  5. Istenem a vöröses árnyalat, de gyönyörűen áll neked*.* Nagyon széééép:)

    http://whoateallthestrawberries.blogspot.com/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...