2012. május 26., szombat

Smink MAC pigmentekkel

Elég sok MAC pigmentem van, a legtöbbet mintaként vettem, de van köztük olyan is amit teljes méretben megvettem. Természetesen a megvásárlási vágy most is sokkal erősebb volt, mint az, hogy használjam is őket. Kár lenne elvesztegetni ezeket a gyönyörű színeket...úgyhogy most újra felfedezem őket.

 
A következő színeket használtam fel: Tea Time, BlackBalck, Lithe, Old Gold, ezen kívűl Bare Study Patinpotot és Fix+-t párosítottam hozzájuk.


1. lépésben a Sigma E55ös ecsettel feltettem egészen a szemöldökig a Paint Potot ...


2. lépésben ugyanezzel az ecsettel felütögettem az egész felületre a Lithe nevű pigmentet ...


3. A mélyítővonalba a Tea Time-ot használtam és az essence pufi ecsettel el is satíroztam ...


4. Az UD lapos ecsetemet használtam a foilinghez, ami azt jelenti, hogy Fix+ot fújtam az ecsetre, és a kupakban  lévő pigmentet összekevertem az ecseten lévő folyadékkal, majd ezt vittem fel a mozgó szemhéjra. Ez a technika nagyon jól alkalmazható pigmentekkel, szépen kiadja a pigmentek fényét (Old Gold pigmentnél ezt a gyönyörű zöld fényt)..., és tartósabbá is teszi a szemfestést.


5. Az essence ferde ecset és némi Fix+ segítségével ebből a BlackBlack nevű szuperfekete matt pigmentből tust varázsoltam, szintén a kupakban lévő festéket használtam fel.

Az eredmény ez lett:






Ti szeretitek a pigmenteket, vagy inkább a hagyományos préselt szemhéjpúdereket kedvelitek? Mire használjátok még szemfestésen kívül őket?

2 megjegyzés:

  1. Szèp a smink,egy megjegyzés: a szemvágásod kicsit lefelé tart,ezért a külső szemzugodnàl a feketét kicsit felfelé kéne húzni.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Valóban így van, igyekezni szoktam, de nem mindig jön össze :) Most is felfelé íveltem a feketét, de túlságosan a szélénél kezdtem megemelni, beljebb kellett volna. Majd legközelebb:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...