2011. november 19., szombat

MAC sminkelésen jártam

Valamelyik nap felhívtak a MAC-től, hogy szombatra szeretnének meghívni egy ajándék sminkelésre. Amikor ez történik, akkor mindig úgy érzem, hogy szülinapom van. Nagyon szeretem ezeket a sminkeléseket, mert kipróbálhatok egy csomó terméket, amit amúgy egyedül nem választanék magamnak, vagy nem mernék használni, illetve egy csomó jó dologgal kényeztetik a bőrömet. És mindig tanulok valami újat, valami új technikát, valamit az ecsetek használatáról, mindig egy-egy sminkes trükkel a zsebemben térek haza, ami nagyon jó érzés.

Nem nagyon szoktam ilyenkor pontos meghatározást mondani, hogy milyen sminket szeretnék, azt szeretem inkább, hogyha a sminkes a saját belátása szerint sminkel ki, illetve ő választja a színeket. Mai napon egy füstös acélkék szemfestéssel tértem haza, ami szerintem nagyon jól sikerült. Linda nagyon sok mindent elmagyarázott, nagyon hasznos tippeket sajátítottam el tőle. 



A másik amivel hazatértem, az egy tőkéletes, makulátlan MAC bőr. :D Egyszerűen elképesztően szép lett a sminktől a bőröm, olyan mintha nem lenne semmi bőrhibám, semmi foltom, semmi karikám. Le vagyok nyűgözve.




És még egy dolog, amit csak a MAC sminkesei tudnak kihozni belőlem, méghozzá azt, hogy brutálisan hatalmas szempillákat készítenek a pilláimból :) Egyszerűen sehogy se tudom utánuk csinálni.






Ti is voltatok már ilyen sminkelésen? Mik a tapasztalataitok?

2 megjegyzés:

  1. Én is voltam és ugyan így a sminkesre bíztam a sminket, csak annyit kértem erős legyen, mert olyat nem tudok készíteni :D

    Nagyon jó dolognak tartom, főleg olyanoknál mint én aki nem ismeri a MAC termékeket kellőképpen.
    Minden alkalommal tanultam valami hasznosat.

    Gyönyörűek a szempilláid :)

    VálaszTörlés
  2. Igen én is így gondolom, hogy olyat érdemes kérni amit kevésbé tudunk mi megcsinálni, és tanulhatunk belőle.

    Köszönöm :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...