2012. november 11., vasárnap

Blake Livelyt, a Gossip Girl sztárját sminkeltem... :)

Amikor ekkorát hazudok a címben, akkor biztos, hogy valami turpisság van a dologban. Egyik ismerősöm modellt állt nekem, hogy elkészítsem neki Blake Lively, azaz Serena van der Woodsen sminkjét.

A sminket nem konkrét kép alapján készítettem el, hanem végignéztem egy csomó képet Blakeről, majd összehasonlítottam az arcát Paulináéval, és megnéztem, hogy miben különböznek, illetve miben hasonlítanak.
Paulina alapból is eléggé hasonlít Blakere, az arcán kívül a testalkata és a stílusa is nagyon hasonló, de ezzel a sminkkel szerintem sikerült ezt a hasonlóságot megsokszorozni.

Blake Lively makeup
Blake mind a sorozatban mind az életben nagyon egyszerű sminkeket visel (némi kivétellel). Általában a szemhéja világos színűre van festve, ami a mélyítővonalban kicsit árnyékolva van, és a szempillatőnél sötét színnel, legtöbbször feketével van körbekontúrozva. Sokszor visel műszempillát, mint a legtöbb díva, de én ezt most elhagytam. A szája legtöbbször szájszíntől nem jelentősen eltérő színnel van kirúzsozva, arcán pedig enyhe barackos-rózsás pir van.

Én csodaszép nőnek és jó színésznőnek találom Blake-et, én kifejetetten kedvelem őt, érdekes érzés volt, ahogy sminkelés közben megelevenedett előttem. :)

Készítettem előtte képet is, hogy lássátok a változást. Paulina egyébként nem igazán szokta sminkelni magát, ha sminkel, akkor általában kihúzza a szemét feketével, és szempillaspirált használ, ezért Blake-et félretéve is érdekes volt elkészíteni neki egy sminket emiatt.

Blake Lively Makeup Before & After
Ezzel a képpel egyébként indultam egy sminkversenyen is, amit Erzsi rendezett a "Smink szépítő ereje" címmel. Ha tetszik nektek a smink, kérlek szavazzatok rám az alábbi link oldalsávjában (http://bioarcapolas.blogspot.hu/2012/11/a-smink-szepito-ereje-verseny.html#axzz2BwmTCM2l) vagy a megjegyzéseknél, a 10. számú az enyém, és Adryenka néven indultam.
Előre is köszönöm a szavazatokat!

Nagyon kíváncsian várom, hogy mit szóltok hozzá, úgyhogy kérlek mindenképpen írjátok meg a véleményeteket.
A végeredmény szerintetek hasonlít a színésznőre?

10 megjegyzés:

  1. fuuu,de jó lett.
    tényleg hasonlít rá:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett, de ő gyönyörű smink nélkül is.

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben egyetértünk, hogy anélkül is gyönyörű :)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett a sminkje :) annyira jól áll neki :)

    VálaszTörlés
  4. haha,jó a címválasztás! :D
    a smink is tetszik persze ;)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett a sminkje, hihetetlen, hogy mennyit változott az arca tőle! És szerintem is hasonlít Blakere! :)

    VálaszTörlés
  6. Helló lányok!
    Blogsale van az oldalamon:
    http://brittanyshop.blogspot.hu/ :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...