2012. november 11., vasárnap

Clé De Peau Beauté - Skincare Kit

Ezt a szettet egy nagyon kedves japán házaspártól kaptam ajándékba. Ez egy japán márka, szinte semmit nem tudok róla, sosem hallottam róla ezelőtt. Az biztos, hogy gyönyörűszép termékeik vannak: http://www.cledepeau-beaute.com/en/product/

Clé De Peau Beauté - Skincare Kit
Ez a picike szett, egy arcápolási utazó kit. Nagyon cuki ez a kis batyu, és nagyon szép a fehér-arany fényű a termékek csomagolása is.

A szett egy hab állagú arctisztítóból, egy balancing lotionból, és egy éjszakai krémből áll. A balancing liotin gyönyörűszép eredeti méretben. Ez egyébként hidratáló tej, ami visszaadja a bőr rugalmasságát, nedvességét, ápolja és tisztítja is. A szettben van egy kis csomag vatta is, aminek a hátulján megmutatják, hogyan kell használni ezt a terméket, milyen irányban kell áttörölni vele az arcot. :)



Én általában imádom az újdonságokat, imádok kipróbálni új dolgokat, és egyáltalán nem tűnik rossz márkának, sőt, de valahogy mégis tartok a kipróbálásától. Nem tudom miért, talán azért, mert sosem hallottam még róla, nem tudok semmit erről a márkáról. Az is lehet, hogy megtartom utazáshoz, bár utazáshoz inkább kipróbált termékeket érdemes vinni, hogy ne kiütések tegyék tönkre a pihenést. :)

Ti hallottatok már erről a márkáról?
Akinek van bármi infója írjon! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...