2012. november 2., péntek

Sminktárolás olcsón - IKEA

Ecsetek tárolására nagyon sok féle dolgot használhatunk, mint például - lenti sorrendet megtartva -ceruzatartót, poharat, vázát, evőeszköztartót, vagy akár még kaspót is. Az IKEA rengeteg terméket árul jó áron, amit erre a célra is hasznosíthatunk. Ráadásul ezek a termékek még jól is néznek ki, így nem kell ronda műanyagpohárban tárolni féltve őrzött kincseinket, találunk ezek között a termékek között stílusunknak megfelelőt.
 
Dokument tolltartó - 295 Ft /2 db
Én most ilyen ceruzatartót használok az ecseteimhez, a másikban pedig szempillaspirálokat tárolok. Nekem a pink a kedvenc színem, ha sminktárolásról van szó, de ezüst színben is kapható.

Frasera Whisky-s pohár - 395 Ft

Rektangel váza - 695 Ft

Mindannyian jól ismerjük azt a módszert, hogy a vázát megtöltjük díszkaviccsal vagy kávészemmel stb. és úgy állítjuk bele az ecseteket. Elég népszerű, bár nekem kevésbé szimpatikus megoldás. Ha valaki mégis ilyet szeretne, ez a váza kiválóan alkalmas hozzá.
 
Magasin evőeszköz tartó - 495 Ft

A fa anyag kedvelőinek ezt az evőeszköz tartót találtam. Ebben az a jó, hogy könnyen befesthető, illetve dekopázsolható is. (Mondjuk inkább csak az oldalán a rácsos felület miatt.)
 
Skurar kaspó - 795 Ft Forrás
 
Aztán itt egy meglepő, de nagyszerű ötlet. Ez a kaspó személyes kedvencem az Ikea termékei közül, szerintem gyönyörű, de úgy érzem, hogy az én szobámba sajnos nem nagyon való. 
 

Nemcsak a sminkecsetek tárolására találunk praktikus, jól hasznosítható termékeket az Ikeánál, hanem a többi termék tárolására is. Találunk a sminktermékek tárolására kiválóan alkalmas külön fiókos szekrényt, illetve íróasztalt is, de én most csak párat szeretnék bemutatni, az olcsóbb megoládsok közül, ami jó lehet azok számára is, akinek kevés sminkcucca van, de annak is hasznos lehet, akinek már kifolyik a fiókból.
 
Ahhoz, hogy a fiókban ne keveredjenek folyton össze a dolgok, és könnyebben eligazodjunk a termékek között, szükség van arra, hogy kisebb részekre osszuk fel. Erre találtam egy két praktikus megoldást:
Rationell Variera evőeszköz tartó - 395 Ft

Antonius kosár belső - 495 Ft
 
Az asztalon is tárolhatjuk a sminkcuccainkat, ehhez is találtam egy-két praktikus és olcsó megoldást:
Krus fedeles tároló - 995 Ft

Lindan kosár készlet - 2990 Ft /4 db

Kupol kihúzható tárolóelem - 1990 Ft /2db
 
 
 
Én folyton próbálok új megoldásokat találni az egyfolytában bűvülő készletemnek. Azt hiszem, lassan eléri a maximális kihasználtságot a jelenlegi tárolóhely, úgyhogy kénytelen leszek abbahagyni a vásárlást is. :)
 
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik éppen sminktárolási problémával küzdenek!
Írjátok meg, ha nektek is van egy-két költséghatékony tippetek a sminkcuccok tárolására!
 



14 megjegyzés:

  1. Köszi a posztot!:) Most pont tárolót keresek!:)

    VálaszTörlés
  2. de jókat válogattál össze..! :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök ha tényleg hasznosnak találjátok :)

    VálaszTörlés
  4. jó ötletek , a aspók nagyon szépek :D kár ,h Szegeden nincs :S

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszett ez a poszt, köszi!
    Egyik nagy vágyam egy fiókrendező vagy ahogy te írod kosár belső. Az Evőeszköztartó jó ötlet, csak elég csúnyácskák vannak a boltokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ilyen fehéret vettem, ez nagyon jó, nem lukacsos és nem is ronda. Ezen kívül pedig pinket vettem Praktikerben, ami nekem nagyon bejön. Szerintem tök jól néz ki feltöltve, de van aki utálja a műanyagot. Ha érdekel valakit, majd csinálok róla posztot v csak egy két fotót.

      Törlés
    2. Légyszi, fotót mindenképp rakja fel róla!Engem nagyon érdekel, hogy néz ki!Könnyebb megoldásnak tűnik a Praktikerből beszerezni,mint Ebayről. (mert ott láttam tetszetős darabokat:)

      Törlés
  6. Azt a fehér csipkés kaspót már régóta kinéztem magamnak! Nagyon jók ezek a tárolási ötletek, én is imádom az Ikeát! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagggyon jó poszt! Nemrég voltam ikeában, láttam is ezeket a tárolókat, de nem gondoltam rájuk mint potenciális sminktárolókra. Köszi!

    VálaszTörlés
  8. nagyon szeretem a sminkcuccaimat rendezgetni, és így szeretem az ilyen bejegyzéseket is :) Tetszett :)

    VálaszTörlés
  9. szia! nagyon hasznos volt ez a cikk!Régóta keresek már ilyen tárolókat és általad tudom,hogy hol lehet kapni őket. :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon örülök, hogy tetszett nektek a poszt, és hogy hasznosnak találtátok. :) Pedig majdnem meg sem írtem :D Gondolkodtam rajta, hogy vajon érdekel-e ez bárkit, vagy már lerágott csont? Aztán úgy voltam vele, hogy ha engem érdekel, akkor lehet hogy mást is foglalkoztat a kérdés. :) Ha nektek van még valamilyen tippetek, ízt is írjátok meg!

    VálaszTörlés
  11. Jól tetted,hogy megírtad :D ha vannak még ilyen hasonló ötleteid nyugodtan megoszthatod. :) Ki tudja kinek,mikor jönnek jól ezek a hasznos tippek. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...