2012. június 3., vasárnap

Catrice Princess Peach vs MAC Reel Sexy

Hogyha valaki lemaradt a Reel Sexy rúzsról, (vagy túl drágának találta) ne keseredjen el, ugyanis a Princess Peach jó alternatívája lehet. 

Catrice Princess Peach & MAC Reel Sexy
Nem kell feltétlenül mindig a drágább rúzsokat megvenni, érdemes körülnézni az alacsonyabb árkategóriás rúzsok között is, ugyanis azok között is találunk hasonlóan jó minőséget, hasonló árnyalatokat, de sokkal kedvezőbb áron. 

A Catrice rúzsok krémesek, de ugyanakkor elég pigmentáltak és tartósak is, szerintem minőségük drágább márkákéval vetekszik. Én odavagyok értük. Szuper az ár-érték arányuk.

Nézzétek, hogy a két rúzs mennyire hasonlít egymásra...


A baloldali PP. kicsit narancsosabb, a jobboldalon lévő RS. pedig picivel rózsaszínesebb árnyalat, de valójában a kettő szinte teljesen egyforma felkenve. Senki nem fogja megmondani, hogy éppen melyik van a szádon...

Én ajánlom mindenkinek a Catrice rúzsait, főleg annak, aki nem akar kiadni egy rúzsért több ezer forintot, de annak is, akinek fontos a minőség, ugyanis a Catrice nagyon jó minőséget kínál kedvező áron. A csomagolás is minőségi érzetet kelt, tökéletesen záródik, kissé nehéz, de legalább megbízható.

Nézzétek meg Suzynál, hogy mennyire hasonlít egymásra a Catrice Kiss Kiss Hibiskuss, és a MAC Impassioned rúzs!


Ha van még bármilyen ötletetek, hogy egy Catrice rúzs melyik MAC rúzsnak a hasonmása, írjátok meg!

10 megjegyzés:

 1. A MAC e között a két szín között kicsit tartósabb, de nem sokkal. Mindkettőre figyelni kell azért nap közben, mert világosabbak, mint a szájam, ezért eléggé feltűnő a kopás.

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  A MAC árait ismerem, de még sosem vettem Catrice terméket. Mennyibe kerül a rúzs? Rossmannban kapható? Előre is köszi.
  Üdv
  Adri

  VálaszTörlés
 3. Kedves Adri! A Rossmanban kapható, de nem mindegyikben van Catrice pult sajnos. Az árral picit bajban vagyok, elég sok színt megvettem már, de nem tudom pontosan de vagy 1190, vagy 1290 Ft-ba kerülnek. Ha valaki tudja, segítsen :)

  VálaszTörlés
 4. Utánanéztem, 1490 Ft-ba kerül a rúzs, a Rossmannban kapható, és valóban nem minden egyes üzletében. Engem a pécsi üzlet érint, ott csak az Árkádon belül kapható. Remélem segítettem máson is az infóval, nem csak magamon:)

  VálaszTörlés
 5. Köszi, hogy megirtad az infokat :) (I <3 Pécs)

  VálaszTörlés
 6. Szia adryenka!

  Megint "rúzsos" kérdésem lenne. A MAC-től a Reel Sexy és a Watch Me Simmer limitáltak? És a Sail La Vie? Most már biztos, hogy a három közül beruházok egyre, de ha limitáltak, akkor esélyes, hogy elkapkodták...
  A Catrice rúzst jövő héten fogom megkaparintani :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos mind a három limitált volt. Ne hiszem, hogy van még belőlük. Esetleg a Sail La Vie-ből lehet még. Meg kell nézni, vagy meg kell kérdezni telefonon. Ha esetleg ezek már elfogytak, de szeretnél beruházni egy új MAC rúzsra, akkor én a Vegas Volt-ot ajánlanám leginkább, mert szuper szín nyárra.

   Törlés
  2. Igen, a Vegas Volt tényleg hasonló színű, igazad van.
   Majd az egyik barátnőm fogja megvenni nekem Ausztriában, ahol gondolom még jobban elkapkodták a limitált kiadású rúzsokat. Na, sebaj. Akkor irány Vegas:)
   Köszi,és szép estét!

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...