2012. június 24., vasárnap

MUA Undressed vs. UD Naked

Tudom sokan kíváncsiak vagytok erre az összehasonlításra, hiszen a Makeup Academy Undressed paletta célja kifejezetten az volt, hogy leutánozza az ikonikus Urban Decay Naked palettát. Nyilván sokatokat érdekel, hogy a paletta színei mennyire hasonlítanak a Naked szemhéjpúdereihez. Hogy érdemes-e megvenni az eredetit, vagy elég megvenni a MUA sokkal olcsóbb változtát. 

MUA Undressed
MUA Undressed vs. UD Naked

A két paletta színei első ránézésre nagyon hasonlítanak. Bemutatom nektek a színeket páronként, hogy lássátok van-e különbség az árnyalatokban. Alul mindig a MUA, felül pedig az UD lesz látható.

Shade 12 - Gunmetal

Shade 11 - Creep

Shade 10 - Hustle

Shade 9 - Toasted

Shade 8 - Darkhorse

Shade 7 - Smog

Shade 6 - Half Baked

Shade 5 - Buck

Shade 4 - Sidecar

Shade 3 - Naked

Shade 2 - Sin

Shade 1 - Virgin

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy nagyon jól sikerült változat lett. A 7-es árnyalat hasonlít a legkevésbé, és a 11-es és talán a 8-as a legjobban. De a többi is eléggé hasonlít. A két matt árnyalat picit gyengébben teljesít, mint az eredeti színek, de azok is jól működnek, csak kevésbé erőteljesen pigmentáltak.

A MUA paletták nagyon szépen pigmentáltak, de persze minőségük nem ér fel az UD szemfestékekkel. Az utóbbi tovább fog tartani egy sminkben, ebben biztos vagyok, de a célnak a MUA is tökéletesen megfelel. Hihetetlen, hogy milyen szemérmetlenül leutánozták, és a nagyvilág elé tárják, hogy ilyet bizony lehet olcsóbban is :)

Ajánlom ezt a palettát azoknak akik vágytak a Naked-re, de nem akartak kiadni rá annyi pénzt, illetve azoknak, akik sajnálják elhasználni az UD-jukat.

Edittől könnyedén be tudjátok szerezni, 2280 Ft-ért. Ráadásul most minden rendelés szállítása csak 400 Ft-ba kerül, úgyhogy érdemes kihasználni.

10 megjegyzés:

  1. Érdekes, nálad nagyobb eltérés látszik némelyik szín esetében, mint az én tesztemben. Persze lehet, hogy itt is van eltérés az egyes paletták között attól függően, hogy mikor jöttek le a gyártósorról, mint a járólapoknál és a tapétáknál. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, az enyémen lehet h élénkebbek a színek. De az is lehet h különbözik picit. Csináljunk összehasonlító tesztet kettőnk palettájáról is? :)

    VálaszTörlés
  3. Honnan veszed,hogyha valami kesöbb jön le a gyàrtòsorròl,az màs àrnyalatu lehet? Jòl nèzne ki az a jàròlap v.tapétagyàr!Ha màs az àrnyalat,azt ugy hivjàk,gyàrtàsi hiba !,,Egy szakember,,.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Onnan, „kedves” ismeretlen, hogy figyelni kell, hogy ugyanolyan mellékkódú tapétát vagy csempét vegyél, mert lehetetlen mindig hajszálpontosan ugyanolyan arányban keverni a színeket, és ezzel a gyártók is tisztában vannak, ezért elhelyeznek egy kódot a csomagoláson, amire figyelni kell. Bizony, a Zalakerámiánál is így van például. Nem vagyok szakember, csak volt lakásfelújításom, és a Zalakerámia hibázott, és elismerte a hibáját. Ők talán tudják, hogyan is működik ez. :-)

      Törlés
  4. Én már rajta is vagyok, hogy enyém legyen, csak meg kell várni a fizut :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon hamar megszerettem, szerintem szuper termék (írtam is róla egy kicsit) és nagyon köszönöm az összehasonlítást!

    VálaszTörlés
  6. Én is megszerettem azonnal :) Az előző nude palettájukat is nagy szerettem.
    Szívesen :)

    VálaszTörlés
  7. Még csak most találtam rá a blogodra, de nagyon jó!
    Fel is iratkoztam! :)
    Ha van kedved, kukkants be!

    http://lifelikevision.blogspot.hu/2012/07/fotd-napi-smink-summer-on-beach.html

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm :) Örülök, ha tetszik ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...