2012. június 23., szombat

Pár szó a Naked 2 palettáról

Már a megjelenés óta vágyom erre a palettára. Az első Naked paletta egy ikonikus darab, szerelem első látásra, mindenki ismeri, mindenki szereti, nekem is nagy kedvencemmé vált.

UD Naked és Naked2 csukva

A második palettát mindenki meglepetten fogadta. Először is a színek miatt, ugyanis kérdéses volt, hogy hogyan lehet még egy Naked palettát összeállítani, mitől lesz más? Az UD ezt úgy oldotta meg, hogy az előző paletta inkább meleg árnyalatokat rejtett, míg a második verzióban inkább hideg tónusú árnyalatok kaptak helyet. (Swatchokat nem csináltam, rengeteg helyen láthattátok már úgyis róla képeket.)

Nagyon tetszettek a színek már a képekről is, de igyekeztem megfontoltabb lenni a tőlem megszokottnál. Hagytam bőven időt magamnak arra, hogy átgondoljam, és nem rendeltem meg már rögtön az elején. Egyáltalán nem fogom megbánni, hogy megvettem, de az biztos, hogy nem fogok venni natúr színű UD szemfestéteket egy ideig ... de igazából másmilyet sem kéne, ugyanis a barna minden lehetséges árnyalata megtalálható már nálam...
UD Naked és Naked 2 nyitva
A palettához járt egy kétvégű ecset, és egy pici szájfény is. Az, hogy az ecset kétvégű, az egészen addig tetszett, amíg rá nem jöttem, hogy az egyik végét fogom csak használni, így a másik kihasználatlan marad... Koszos véggel fejjel lefelé biztos nem raknám bele az ecsettartómba, de akkor meg hova máshova rakjam? Egyébként meg maga az ecset minősége se egy nagy szám, amiket külön lehet venni azok sokkal jobbak. 

A szájfényhez őszintén szólva nem fűztem sok reményt. Nem hallottam róla semmi rosszat, de nem kedvelem a szájfényeket. A szín is eléggé semmitmondóak tűnt nekem, de úgy voltam vele, hogy ez csak plusz ajándék, teljesen mindegy, hogy milyen. Ami különösen meglepetést okozott, hogy nem egy applikátoros, hanem egy tubusos szájfény járt hozzá. Azt hittem, hogy ez a kis méret miatt van, de nem, az eredetinek is ilyen a kiképezése. Igazából ez jó, mert sokkal higénikusabb, mint az applikátoros megoldás.


Nos, ami azt illeti eléggé kellemesen csalódtam. Ez a szájfény TETSZIK. A termék leírásában az van, hogy ez egy olyan darab, ami nem ragadós, de mégis tartós, nem olyan sűrű és vastag, mint a többi szájfény. Azt kell, hogy mondjam, mindegy egyes szó igaz :) A szín nagyjából a nullával egyelő felkenve, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy szép fénye van, önmagában, és rúzs fölé is használható. Mentol van benne, ami kicsit bizsergeti, és kellemesen hűsíti az ajkakat. Kell ennél több ilyen melegben?

Most következzék a kritikus kérdés: Melyik a jobb a Naked "1" vagy a Naked 2 paletta?

Mindkettő nagyon jó, és örülök, hogy megvettem ezt is, biztosan ki fogom tudni használni, de nála az első lett a nyertes a kettő közül. Az a darab valamiért jobban tetszik, mind színekben, mind textúrában, mind csomagolásban. Nekem ez egy picit ridegebb, de ettől még őt is imádni fogom.


Ti tudnátok választani a kettő közül, hogy melyik tetszik jobban? Melyiket vennétek/vettétek meg inkább?

8 megjegyzés:

  1. Jóó ez a szájfény :) Pont ez van a számon :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hol sikerült őket megvenni?

    VálaszTörlés
  3. Beauty Sale Blog
    http://barbeautysale.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez az oldal biztonságos? :)

      Törlés
    2. Teljes mértékben, 100%ig megbízható. Bátran rendelhetsz bármit. Jó vásárlást!

      Törlés
  4. Hát, ha bejön az élet, karácsonyra megveszem a 2-est is magamnak, mert az 1-esért odavagyok. :-)

    VálaszTörlés
  5. Hát akkor szurkolok, hogy bejöjjön ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...