2012. június 3., vasárnap

Rúzs TAG by Adryenka


Mostanában nagyon megszerettem a rúzsokat, eléggé megszaladt a vásárlási kedvem, viszont nem tudom már észben tartani őket ... miközben átnéztem, hogy milyen rúzsaim vannak megszületett ennek a TAGnek az ötlete. Töltsétek ki ti is ha van kedvetek hozzá, kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
  
1. Hány darab rúzsod van?
Kb. 140, de ebben benne vannak azok is amik kétszer vannak meg.

2. Mennyi idősen vetted az első rúzsodat? Emlékszel mi volt az?
Nagyjából 13-14 évesen vettem két csillámló Maybelline Watershine Diamonds rúzst. Imádtam őket, az egyik még mindig megvan, elég gyenge fedésű, inkább hidratáló hatású rúzs, viszont túl fényes és csillámos a mostani ízlésemnek.

3. Gyerekkorodban kipróbáltad a mamád rúzsát?
Hát nem voltam már annyira gyerek, anyukámnak se volt sok rúzsa, de kb 12 évesen anya kapott ajándékba egy L'oreal piros rúzst, azt nyúztam párszor hülyéskedésből.

4. Melyik a legdrágább rúzsod?
A MAC rúzsaim a legdrágábbak

5. Melyik a legolcsóbb rúzsod?
Az AVON ColorTrend rúzsok között azt hiszem van olyan ami 300-400 Ft volt, de egyes NYX rúzsokat is majdnem ilyen áron vettem 2 dollárért.

6. Melyik a kedvenc márkád?
Catrice és MAC, de a Rimmel Lasting Finish rúzsait is nagyon szeretem.

7. Melyik a legújabb rúzsod?
Catrice Kiss Kiss Hibiskuss

8. Van olyan rúzsod amit megvettél, de még nem is használtad?
Azokat a rúzsokat nem használtam még ami limitált volt, vagy kifutó, és vettem belőle tartalékot. Azokat nem is szeretném használni addig, amíg nem fogy el a másik. Egyik ilyen a Catrice Berry Pink rúzs, ami kifutó volt, ezért igen kedvező, 599 Ft-os áron jutottam hozzá, egy másik pedig az Alverde madmoiselle rúzs, ami annyira bájos volt, és annyira megtetszett, hogy vettem belőle tartalékot is.

9. Volt már olyan veled, hogy megvettél egy rúzst és azután otthon rájöttél, hogy már van belőle egy?
Nekem a Rimmel Lasting Finish Airy Fairy rúzzsal történt ez, mert az elsőt még régebben vettem, akkor akciós volt, úgy emlékszem azért, mert kimenő volt, és mégis most is a palettájukban van, és megvettem megint, nem gondoltam, hogy ugyanaz a kettő. Egy Flormar rúzst is sikerült kétszer megvennem, és sajnos mindkettőt már megkezdtem, mielőtt rájöttem erre.

10. Piros vagy pink?
A piros illetve a bordó nagyon idegenül áll rajtam, mindig furcsán érzem magam, amikor kipróbálom. Nem is szoktam kimozdulni itthonról piros rúzsban. A pinket viszont nagyon megszerettem, tehát pink.

11. Kedvenc sötét árnyalat?
 MAC Sail La Vie, már amennyire ezt sötétnek lehet nevezni :)

12. Kedvenc világos árnyalat?
Catrice The Nuder the Better

13. Kedvenc piros rúzs?
Hát nem nagyon van, mert nem szeretem, de ha választani kell, akkor Rimmel Lasting finish 01.

14. Kedvenc pink rúzs?
Nem tudok egyet választani, Rimmel Lastin Finish 06 és 05.

15. Kedvenc korall rúzs?
MAC Watch Me Simmer és Rimmel Lasting Finish Firecracker közül ha csak egyre adhatnám le a voksomat, akkor a második lenne.

16. Kedvenc barack rúzs?
MAC Reel Sexy

17. Kedvenc narancs rúzs?
Nem nagyon van narancs rúzsom, bár tervezem megvenni az Oh Juicy árnyalatot a Catricetól, ha megvettem volna, akkor az lenne, az egyedüli és a kedvenc is :) ami a leginkább ebbe a kategóriába sorolható jelenleg, az a Sail La Vie Mac rúzs, ami valójában egy pirosas narancsos korall árnyalat.

18. Kedvenc nude rúzs?
Talán a NYX Honey nevű rúzsa passzol a leginkább a bőrszínemhez, ezért azt választom.

19. Kedvenc lila rúzs?
Nagyon kevés van amire rá lehet ezt mondani, de nem szeretem őket, így nem szeretnék választani.

20. Kedvenc mályva rúzs?
Régebben biztos az AVON Frozen Rose nevű rúzsát választottam volna, de mostmár nem szeretem annyira a fényes rúzsokat, inkább az IsaDora Bare Berry mellett tenném le a voksomat.

21. Fekete, zöld vagy kék rúzs ... igen vagy nem?
Határozott nem, nem tudom elképzelni magamon. Bevallom másom sem igazán tetszik. Maximum valamilyen jelmez mellé tudom csak elképzelni, amihez ad valami pluszt.

22. Mi az amit még meg szeretnél venni, amire nagyon vágysz?
MAC Party Parrot, néztem is ebayen, dehát egy vagyon, de még így is elgondolkoztam rajta. :) Mindegy, biztos vagyok benne, hogy repromotálni fogják, úgyhogy majd egyszer megveszem. Egyébként az Impassioned rúzs eléggé hasonlít hozzá, azt majd szeretném megvenni. Erősen gondolkozom a Viva Glam Nickin is, de még nem tudom eldönteni, hogy merném-e használni vagy sem.

23. Ha csak egyetlenegy rúzst tarthatnál meg, melyik lenne az?
Hát ... biztosan belepusztulnék, hogyha el kellene veszítenem a rúzsaimat. Egy két darabért szinte meg kellett küzdenem, úgyhogy eléggé rosszul esne, hogyha mégse lennének az enyémek. Ami azt illeti, a MAC Limitált rúzsairól mondanék le a legnehezebben, biztos hogy a Sail La Vie lenne az amit magamhoz láncolnék, ugyanis azt tartom a legegyedibbnek közülük.



Na ki tart velem? Ha van kedvetek töltsétek ki ti is, és linkeljétek be megjegyzésként.




9 megjegyzés:

  1. Én is rúzsmániában szenvedek. Senki nem érti, csak a nagymamám, tőle örököltem a rúzsimádatot. De ő nagyon régimódi, soha nem adna ki 5000 vagy akár még több Forintot egy rúzsért, ahogy én. Kaptam is érte a múltkor rendesen:)
    Ha lesz időm, mindenképpen kitöltöm a fenti kérdéseket.
    A Catrice rúzs kapcsán találtam rá a blogodra, és meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszenek a postjaid. Ezentúl rendszeres olvasód leszek.

    Szép estét!

    Adri

    VálaszTörlés
  2. Kedves Adri! Nagyon szépen köszönöm, üdvözöllek a blogon :) Örülök neki, hogy van aki megért téged, nekem nincs ilyen ember :D Egyébként nekem rengeteg rúzsom van, amit még csak egyszer-kétszer használtam. Tervezem, hogy újra előbányászom a régieket is. Jól fel lehet dobni vele egy sminket, vagy egy öltözetet is. A rúzs szuper találmány. Állítólag azért ilyen alakú, mert a töltények gyártósorát alakították át hozzá ... a nők fegyvere tehát tényleg a rúzs ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Igen, ez így van! Én alapban elég sápadt vagyok, mindehhez kreol bőr is társul, ami általában egészséges benyomást kellene, hogy keltsen, de nálam nem így van. Egy jól kiválasztott rúzs viszont sokat dob az összképen.
    Nekem csak 7 rúzsom van, de felváltva használom mindet. Attól függ, milyen kedvem van éppen. Három MAC rúzsom van, ebből az egyik a kedvencem, a So Chaud. Imádom! A másik favoritom a Max Factor Lipfinity Burnished árnyalata. Ezek igazi tartós rúzsok, és nagyon szépen pigmentáltak. Tervezem még legalább három MAC árnyalat beszerzését, csak hát tényleg elég drágák, na meg vidéki lévén, külföldön dolgozó barátnőm veszi meg nekem a rúzsokat. Néha kész tortúra, mire sikerül egyet összespórolni, és kivárni, amire megérkezik hozzám. De nagyon megérik az árukat, annyi biztos! A következő kiszemeltem a Catrice Princess Peach. Nagyon kedvet kaptam ehhez a barackos-narancsos színhez, főleg, hogy hasonlít a MAC Reel Sexyhez. A kereső a Te blogodat dobta ki elsőnek, így találtam rá. Ezer hála, hogy megírtad a postot! Majd jelentkezem, ha meglesz a rúzs. Kíváncsi vagyok, hogy mutat majd a számon. Addig is további jó sminkvadászatot! :)
    Üdv
    Adri

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Mindenképpen. Július elején érkezik haza a barátnőm, addig várok türelmesen:)
      És gratulálok a rúzs-körkérdéses posztodhoz! Tényleg nagyon jó!

      Törlés
  5. Nézzétek csak! Fórum topic is nyílt a posztom miatt:
    http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kiegeszitok__3031845-te-mennyi-ido-alatt-hasznalnal-el-140db-ruzst

    Válaszolok a kérdésre, ami nem konkrétan nekem lett feltéve:
    Senki nem mondta, hogy el fogom használni :P És azt se állította senki, hogy normális vagyok :)
    Többet is dobtam már ki, mert lejárt a szavatosságuk, de szeretem a különböző színeket. A sminkgyűjtés szenvedélybetegség, nem tagadom, hogy nálam nem az. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenkinek van valami "bogara". Ne foglalkozz velük. Úgy sem fogják megérteni, mint ahogy én sem értem, mi szükség van hetente új műkörmökre, vagy műszempillára, szemöldöktetoválásra, szoláriumra stb. Ez egyénenként változó, kinek mi a fontos, és mire költi a pénzét. Nekem ugyan nincs 140 rúzsom, de szívesen lennék a gazdája egy ilyen gyűjteménynek.
      Adryenka, csak így tovább!:)

      Törlés
    2. Köszi :) Nagyon aranyos vagy!

      Törlés
  6. Egy rúzs átlagos használat mellett 410 alkalomra jó. Ez azt jelent hogy az elkövetkezendő 45 évemben napi 3 és félszer kell rúzsoznom, ahhoz, hogy elfogyjon az összes. Ami azt illeti, a 3 és fél nem is olyan sok, de persze addigra le is járna a szavatosságuk, és nem hiszem, hogy 70 évesen ugyanolyan lelkesen kenegetném a pink rúzsokat. :) Dehát nem is az a lényeg hogy mikor fog elfogyni ... bele is pusztulnék, hogyha elfogyna mind.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...