2012. június 3., vasárnap

Májusi kedvencek

1. Kedvenc kollekció: Mac Reel Sexy kollekció és a Catrice Revoltaire kollekció szoros versenyben volt az elmúlt hónapban, de a szívembe végül a Reel Sexy kollekciónak sikerült mélyebbre ásnia magát, méghozzá a duó szemhéjpúderek miatt. A dinamic duók szuperek, nagyon tetszik, hogy egy fényes és egy matt szemhéjpúder van egymás mellé csomagolva, és nagyon ütősek a színek, főleg a matt árnyalatok. Kettőt vettem meg belőlük, az egyest és a hármast, de legszívesebben a másik kettőt is megvenném. A rúzsok és a szájfények is klasszak.

Forrás: Beautezine.com
2. Kedvenc szemfesték: A Reel Sexy szemhéjpúderei mellett sikerült beszereznem egy pár Catrice szemhéjpúdert, amikkel nagyon elégedett vagyok. Egy párat 599 Ft-os akciós áron vásároltam, és nem is voltam benne biztos, hogy jók lesznek, mivel nem volt teszter az akciós termékekhez, de aztán mégis bizalmat szavaztam nekik. Nagyon jól tettem. Sokak kedvence a The Season's Must Have (010) négyes szemhéjpúder most az én kedvencemmé is vált. Ez a két szemhéjpúderduó pedig verhetetlen párost alkot együtt: Double Espresso Macchiato, Please! (070), Help! I Am Stranded (080). A sötét matt árnyalatok mindháromban csodásak.



3. Kedvenc arcápoló: Avon Clearskin Professional Lotion problémás bőrre, ami szalicilsavat tartalmaz, így segít megújítani a bőrt. Most egy picit jobb állapotban van az arcom szerencsére, remélem, ez segít rajta tartósan is.

4. Kedvenc körömlakk: Catrice körömlakkok, de a leginkább a Colour Bomb limitált, korall színű lakk, ami nagyon tartósnak bizonyult. Nagyon elégedett vagyok a Catrice lakkokkal, a Mission Lilac nevű lakk is egy hétig szuperül bírta, alig kopott.


5. Kedvenc rúzs: Elég sok új rúzst szereztem be az elmúlt hónapban, a kedvencem a Rimmel Lasting Finish Firecracker nevű korall színű rúzs nőt leginkább a szívemhez, de a MAC Hey Sailor! Sail La Vie narancsos tónusú pirosas korall árnyalat is dobogós.


6. Kedvenc pirosító: Az AVON Color Trend új pirosítóját, Cheeky-t nagyon megszerettem. Ugyanakkora mennyiségű pirosítót tartalmaz mint egy Essence vagy egy MAC pirosító (5g), de mégis sokkal könnyebb és sokkal kompaktabb. A színe világos picit barackos babarózsaszín, fényes finish-sel. Bronzosító mellett nagyon jól mutat.


7. Kedvenc drogáriás márka: A Catrice márka ebben a hónapban nagyot nőtt a szememben. Elsősorban a lakkok minőségével érte ezt el nálam, de nagyon elégedett vagyok a szemhéjpúderekkel, és a rúzsokkal is. Körbe fogok nézni, hátha rábukkanok még valamilyen újabb kincsre a kínálatukban.

8. Kedvenc sminkecset: A Sigma E25-ön és az E55-ön kívül szinte nincs is szükségem más szemhéjpúderecsetre, de ezek nélkül képtelen lennék tovább élni. Az E25-ös ecsetet megvettem teljes méretben is, de mégis ezt a pici ecsetet szeretem jobban, ennek sokkal szebben van kialakítva a feje, mint a nagynak :(

9. Kedvenc illat: A Puma Create Woman parfüm csomagolása elképesztően cuki. Az illata mindig is tetszett, elég egyszerű, friss, de nőies illat. Egészen idáig azonban nem használtam, mert olyan jól néz ki, de igyekszem felélni a dolgaimat, és megfontoltabban vásárolni, ezért úgy döntöttem elhasználom. Sajnos nem fog sokáig kitartani, mert összesen 20ml-es. És kövezzetek meg ha akartok, de ezt az üveget biztosan sosem fogom kidobni. :)


10. Kedvenc drogéria: Rossmann, mivel a Müllerben is és a DM-ben is csalódtam mostanában. A Müllerben azért, mert nem töltik fel az állványokat, az Essence állványokat még mindig nem cserélték le. A DM-ben pedig azért, mert mostanában semmi új sminkterméket nem lehet szinte látni náluk, és a biztonsági őr még akkor is rászólt, amikor a tesztereket nézegettem, hogy nem szabad kibontogatni, túl steril nekem. A Catrice termékek miatt meg egyértelmű, hogy a Rossmann jobb :), de amúgy is, szerintem barátságosabb, és több az akció is náluk.

+1. Kedvenc ruhadarab: Ebből a Stradivarius-os ruhából a feketét szerette volna megvenni, de mivel nem volt abban az üzletben elkezdtem nézegetni ezt a korall színű ruhát, és egyre inkább megtetszett, úgyhogy megvettem. Először nagyon élénknek találtam, de idővel megszoktam, sőt nagyon megszerettem. Felül pamut, alul csipke, a háta pedig kivágott. (Ehhez vettem a Sail La Vie rúzsomat is)


Igen jól látjátok ... teljesen belebolondultam a korall árnyalatú dolgokba :) De hát itt a nyár, ennél nyáriasabb szín pedig kevés van...

1 megjegyzés:

  1. Ezt az Avon pirosítót nagyon örülnék, ha megmutatnád sminkben, pont ilyesmi színt keresek :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...